banner388

Samsun'a 10 yeni tramvay alımı için imzalar atılıyor

Samsun'a 2 milyar TL bedelli 10 adet yeni tramvay alımıyla alakalı sözleşme yarın imzalanacak.

Samsun'a 10 yeni tramvay alımı için imzalar atılıyor

Samsun'a 2 milyar TL bedelli 10 adet yeni tramvay alımıyla alakalı sözleşme yarın imzalanacak.

03 Temmuz 2024 Çarşamba 15:57
Samsun'a 10 yeni tramvay alımı için imzalar atılıyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi (SBB) tarafından ihaleye çıkılan “Samsun Raylı Sistem Hatları 10 Adet Tramvay Aracı Temini ve İşletmeye Alma İşi” Ankaralı bir firma tarafından 2 milyar TL’ye alındı. İhale kapsamında ilk tramvayın 24 ay sonra teslim edilmesi öngörülürken her tramvay ve seti için 200 milyon TL maliyet biçildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından üstlenilen 10 adet tramvay alım sözleşmesi imza töreni yarın yapılacak.

4 Temmuz Perşembe günü Alo 153 Kent Yönetim Merkezinde yapılacak imza töreni ile birlikte ihale süreci tamamlanacak.

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun HaberTramvay
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ÇETİN 2024-07-03 17:41:47

Sayın başkan... Böyle hizmetler çok çok ufak işler...tırambay hizmet ağını daha çok alanlara genişletmeyi acilen başlat... Bu hizmet ağının bafra'ya, terme'ye, çarşamba'ya, vezirköprü'ye ne zaman varacağından bahset sayın başkan...birçok ilde yıllar önce hizmete girmiş bu hizmet samsun' a daha dün geldi..ama ne hikmet ise 10 yıl binlerce reklamı ile samsunluyu bezdirdiler...alt tarafı raylı hizmet... o kadar... sizde böyle alımı milyonla çarparak halka sunmayın sayın başkan... halk sizden büyük çeşitli hizmetler beklemekte...ufal hizmetlerin reklamını yapmak... hizmet vizyonunuzu gösterir...halkın gözü açık... küçük hizmetler ile ne kendini.. ne halkı oyalama sayın başkan....size oy vermiş bir vatandaşın demeleridir bunlar...hizmetler çıtasını yükseklerde görmek istiyoruz....

Avatar
Akan 2024-07-04 08:22:28

Sayın başkan tramvay ağını daha hızlı sistemler ile ilçelere taşımanız hatta samsun ankara yht projesini devlet büyükleri nezdinde dile getirmeniz lazım. Sayın vali sayın başkanlar samsun ankara yht bu şehre yapılacak en güzel hizmetlerdendir diye düşünüyorum.