banner388

Samsunsporlu o günü beklemeye başladı… TRANSFERDE  YENİ TARİH 

Samsunspor’un 2 dönemlik transfer yasağı yılan hikayesine döndü. Kulüpten konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, 20 Temmuz’a kadar yasağın kalkabileceği önü sürüldü

Samsunsporlu o günü beklemeye başladı… TRANSFERDE  YENİ TARİH 

Samsunspor’un 2 dönemlik transfer yasağı yılan hikayesine döndü. Kulüpten konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, 20 Temmuz’a kadar yasağın kalkabileceği önü sürüldü

29 Haziran 2024 Cumartesi 12:11
Samsunsporlu o günü beklemeye başladı…  TRANSFERDE  YENİ TARİH 

Samsunspor Haber - Samsunspor transfer yapabilecek mi ? FIFA tarafından iki dönem yasağın onanmasına rağmen kulüpten bu konuda herhangi bir resmi açıklama yapılmazken; gözler 20 Temmuz tarihine çevrildi. Kırmızı beyazlılar, şu an bu yasak sebebiyle kadro güçlendirmesi yapamamakta. Kulüpten konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi. Geçtiğimiz günlerde Samsunspor, FIFA tarafından belirtilen transfer yasağı uygulanan kulüpler arasında yer almıştı.

YASAK KALKACAK İDDİASI

Ancak, bu durumun prosedürel olduğu ileri sürüldü. İddialara göre, Samsunspor'un cezası 20 Temmuz'a kadar kalkacak ve gerekli açıklamalar yapılacak. Öte yandan, kulübün resmi açıklaması bekleniyor. Zira Samsunspor'un transfer yasağı durumu henüz net değil. Kulüp yetkilileri konuyla ilgili resmi bir açıklama yapana kadar kesin bilgi edinilemeyecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2024-06-29 14:47:55

Bu kadar belirsiz bu kadar dengesiz bu kadar kurallara uygunsuz bir hareket haline getiren kulüp olur mu ya bir adamın yaptığı ve bir adama yapılan bir haksızlığın bedelini bu kadar fazlasıyla ödemek yazık şey bilmeyen adamlarla iş yaparsan böyle olur

Avatar
Dede 2024-06-29 16:33:40

Samsunspor a yazık oluyor her sezon nerede ise aynı şeyler. Bu takımda hukukcu yokmu. Yoksa ben yaparsam kimse karışamazmı. Karışık.

Avatar
Aslan Aslan 2024-06-30 08:21:41

U 19 dan 4 4 2 ve 4 2 3 1 sistemine göre 1 takım oluşturun A takıma ve yabancı 11 e monte edin. Başka çare yok. Transfer yok. İçerken gençleri bulun oynatın.

Avatar
M.alkan 2024-06-29 19:18:09

Çok dogru söyledin kardesim.

Avatar
alemdar 2024-06-30 13:24:27

Yüksel başkan sağ olsun takıma sahip çıktı. Ama geldiği günden beri yaptığı en iyi iş altyapı tesisleri ve forma lansmanları. Taraftar takımın ve şehrin potansiyelinin bir an evvel ortaya çıkarılmasına hasret. Ama son yıllarda görünen o ki Yüksel başkan bir bahane olsa da para harcamasam derdinde. Ne uzayalım ne kısalalım moduna razı gibi.

Avatar
Bayraktar 2024-06-30 21:57:32

20 sinden sonra transfer yapsan nolur yapmasan nolmaz. Anca artıkları toplarız. Aynı hatayı yıllar öncede yaptık ve akıllanmadık. Kontratlı adamın parasını sen nasıl vermezsin arkadaş. Fifa buna göz yumarmi sandın.