banner388
banner390

Gazilerimizden duygu dolu ziyaret

Türkiye Muharip Gaziler Haftasında Samsunlu gazilerimiz Bilnet Okullarını ziyarette bulundu. Samsunlu gazilerimizi ağırlayan Bilnet Okulları Genel Müdürü Doğan Öksüz, hem gururlandığını hem de duygulandığını dile getirdi.

Gazilerimizden duygu dolu ziyaret

Türkiye Muharip Gaziler Haftasında Samsunlu gazilerimiz Bilnet Okullarını ziyarette bulundu. Samsunlu gazilerimizi ağırlayan Bilnet Okulları Genel Müdürü Doğan Öksüz, hem gururlandığını hem de duygulandığını dile getirdi.

21 Eylül 2017 Perşembe 12:32
Gazilerimizden duygu dolu ziyaret

Samsun Haber - Muharip Gaziler Haftası dolayısıyla Samsunlu gazilerimiz Bilnet Okullarını ziyarette bulundu. Gazilerimizi ağırlayan Bilnet Okulları Genel Müdürü Doğan Öksüz, “Gazilerimiz bizlerin yaşayan tarihimizdir. Onları burada öğretmenlerim ve öğrencilerimle birlikte ağırlamak bizlere en büyük onuru veriyor” diye konuştu.

“Onlar tarih kokan maneviyatımız”

Muharip Gaziler haftasında 88 yaşındaki Kore Gazisi Ali Gümüş’ün yanı sıra Kıbrıs’ta ülkemizi temsil edip Gazilik ünvanı ile ülkelerine geri dönen Mustafa Gül, Ramazan Çavuş, Ali Yılmaz ve Fahri Çamur Bilnet Okulları Genel Müdürü Doğan Öksüz’ü makamında ziyaret ettiler. Gerçekleştirilen ziyarette tanışmanın ardından Genel Müdür Öksüz, gazilerimizi Bilnet Okulları ve Modern Anadolu Lisesi öğrencileriyle tanıştırdı. Öğrencilere kendilerini tek tek takdim eden gazilerimiz, yaptıkları kahramanlıkları anlatırken duygu dolu anlar yaşadı.

“Atatürk’ü atık dünya tanıyor”

Bilnet ve Modern Anadolu Lisesi öğrencileri gazilere başlarından geçen olaylarla ilgili sorular sordu. Ancak içlerinde Bilnetli öğrencilerinden öyle bir soru geldi ki, o soru aynı zamanda gazilerimizi duygulandıran soru adını da taşıdı.

Bilnetli öğrenci: “Atatürk’ü tanıyor musunuz?

Kıbrıs Gazisi Fahri Çamur: “Atatürk’ü biz değil artık bütün dünya tanıyor. Biz Türkler bütün gök kubbeyi vatan edinmiş bir milletiz. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Atatürk’e yakışır bir asker olmak için canımızı hiçe sayarak savaşa gittik. Kimimiz şehit mertebesine koştuk, kimimizde yaralanıp gazi olduk. Bende Kıbrıs’ta Atatürk’ü ve vatanımı temsil ederken yaralandım. Bu benim en büyük madalyamdır. Biz Türk’ler yeri geldiğinde Mustafa Kemal Atatürk oluruz düşmanlarımıza geçit vermeyiz. Mazlumu koruyarak onlara şefkat gösteririz. Bir Türk bütün dünyaya bedeldir.”

Yaptığı konuşmaların ardından gururla Kıbrıs’ta aldığı yarayı Bilnet ve Modern Anadolu Lisesi öğrencilerine gösterdi.

“Gazilerimiz en büyük manevi değerlerimiz”

Bilnet Okulları Önündeki programda Samsunlu gazilerimizin konuşmaları ardından kısa bir konuşma yapan Bilnet Okulları Genel Müdürü Doğan Öksüz, onlarla tanışmanın gururunu yaşadıklarını sözlerine ekleyerek “Bizi biz yapan, toprak parçasını vatan kılan şehit ve gazilerimizdir. Şehitlerimize Allahtan Rahmet dileyerek Gazilerimize sağlıklı bir ömür diliyorum. Onlara bizleri ziyarette bulunarak bizleri ne kadar onurlandırdıklarını anlatmam imkansızdır. Onlara ayrı ayrı kendi adıma, öğretmenlerim adına ve öğrencilerim adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Bilnet Okulları öğrencileri Samsunlu gazilere çiçek sunup fotoğraf çektirdi.

Haber: Ekrem BİRCAN

Son Güncelleme: 21.09.2017 13:00
Anahtar Kelimeler:
SamsunGaziSamsunhaberleri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.