banner388
banner390

Op. Dr. Nazlı Tosun bilgilendirdi: Meme küçültme estetiği sağlık ve özgüvene kavuşturuyor

Kendi kliniğinde hizmet vermekte olan Plastik Rekonstrüktif Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Nazlı Tosun, meme küçültme estetiğiyle birlikte kadınların hem sağlık problemlerinden kurtulduğunu hem de özgüven kazandığını vurguladı.

Op. Dr. Nazlı Tosun bilgilendirdi: Meme küçültme estetiği sağlık ve özgüvene kavuşturuyor

Kendi kliniğinde hizmet vermekte olan Plastik Rekonstrüktif Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Nazlı Tosun, meme küçültme estetiğiyle birlikte kadınların hem sağlık problemlerinden kurtulduğunu hem de özgüven kazandığını vurguladı.

11 Mayıs 2024 Cumartesi 20:10
Op. Dr. Nazlı Tosun bilgilendirdi: Meme küçültme estetiği sağlık ve özgüvene kavuşturuyor

Meme estetiğinin fonksiyonel ve sağlıksal faydaları ile ilgili bilgi veren Op. Dr. Nazlı Tosun şu bilgilere yer verdi:

BÜYÜK VE SARKIK MEMELER YAZIN SAĞLIK PROBLEMİ DOĞUYOR

•Yaz mevsimine doğru ilerlediğimiz şu günler hava ısındıkça özellikle vücudumuz ile ilgili sıkıntılarımız da dikkatimizi çekmeye başlıyor. 

•Kıyafetlerimiz inceldiği için kalın bol kıyafetlerle saklayabildiğimiz kusurlarımız sinirlerimizi bozmaya başlıyor. Bir de sağlık problemine neden olan fazlalıklarımız varsa sıcak havalarda daha çok sıkıntı yaşamamıza neden olur. 

•Sürekli duş alsanızda terleme ve pişikler yaşarsınız. Katlanan dokularınızın hava almaması sebebiyle ıslak, nemli bölgeler oluşur, koku, pişik ve mantar enfeksiyonları gelişir ve herkesin mutlulukla karşıladığı yaz mevsimi sizin kabusunuz olur.
 
•Bu noktada en çok sorunu büyük ve sarkmış memeleri olan kadınlar yaşıyor malesef, hatta bu yazıyı okuma şansı olmuşsa evet diyordur içinden. Bu anlattıklarım sadece yaz mevsiminin eklediği sorunlar. 

FITIĞA YOL AÇABİLİYOR

•Bir de meme büyüklüğünün kişide sürekli neden olduğu sorunlar var. Büyük ve sarkmış memeler boynumuzu doğrudan  aşağı doğru asılan yükler halindedir. İki tane 3 kiloluk ağırlığı iple bağlayıp boynununa asarak taşıdığınızı hayal edin, ne demek istediğimi ve bu kişilerin yaşadığı sorunu anlayabilirsiniz kısmen.

•Ayrıca vücudumuz her zaman dik durmamızı sağlamak üzerine geliştiği için ön tarafa doğru çeken bu yükü dengelemek için sırt ve omuz bölgesinde ekstra yağ depolamaya başlar. Bu durumda üst bedenin oldukça geniş ve iri göründüğü bir vücut tipimiz oluşur. Yine boynumuzu aşağı çeken bu ağırlık boynumuzda fıtık ve düzleşmeye neden olur, ki çoğu kadın boyun fıtığı oluştuktan sonra bize başvuruyor malesef. 

•Vücudumuzda olan bazı deformasyonlardan bazen kendi çabamızla kurtulamayız, büyük ve sarkık memeler de malesef bunlardan birisi. Ki bu durum sadece görsel sıkıntı değil aynı zamanda sağlığınızı da bozan bir problemdir. 

•Bu sorununuz varsa veya olduğunu düşündüğünüz kişiler varsa çevrenizde bu sıkıntı ile yaşamak zorunda değiller. 

2 SAATTE KALICI ÇÖZÜM

•Ortalama 2 saat süren bir operasyonla kolaylıkla bu problemden kurtulabilirsiniz, sağlıklı  ve daha özgüvenli yaşamaya başlayabilirsiniz. Ameliyat sonrası süreç de zor ve ağrılı geçmiyor. Hatta boyunda ve sırtta olan yük ortadan kalktığı için kişilerde ertesi günden itibaren büyük rahatlama olur, çoğu hasta ameliyat yerlerindeki acının farkında bile olmuyor. 

•Daha sonraki dönemde ise vücudu öne çeken yük azaldığı için sırtta biriken yağlanma da azalıyor ve üst beden küçülüyor, kişinin vücudu orantıya kavuşuyor. 

•Kendinize veya çevrenizde bu problemi olan kişiye yapılabilecek en güzel iyilik bu konuda bir adım atmak. Sonuç olarak gereksiz yüklerinizi geride bırakın, sağlıklı ve güzel olun.

Detaylı bilgi ve iletişim için;

•05523551355
•05012551255

İnstagram: drnazlitosun

Adres: Güzelyalı, 3054. Sk. NO:5, 55020 Atakum/Samsun

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.