banner388
banner390

Op. Dr. Nazlı Tosun yanıtladı: Yüz germe ameliyatıyla ilgili merak edilenler

Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Nazlı Tosun, yüz germe ameliyat ile ilgili sıkça sorulan soruları cevapladı.

Op. Dr. Nazlı Tosun yanıtladı: Yüz germe ameliyatıyla ilgili merak edilenler

Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Nazlı Tosun, yüz germe ameliyat ile ilgili sıkça sorulan soruları cevapladı.

01 Haziran 2024 Cumartesi 18:06

Op. Dr. Nazlı Tosun, yüz germe ameliyatı ile ilgili sıkça sorulan soruları şu şekilde cevapladı: 

Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanıyım. Samsun'da kendi kliniğimde hizmet vermekteyim. Bugün size yüz germe ameliyatı ile ilgili sıkça sorulan sorular, merak edilen konular ile ilgili bilgilendirme yapacağız.

YÜZ GERME AMELİYAT NEDİR?

yüz germe ameliyatı, ilerleyen yaşımızla birlikte yer çekiminin etkisiyle yüzümüzde olan dokuların sarkmasının, boynumuzdaki sarkmaların ameliyat ile toparlanması ve daha genç görünümümüze geri kavuşmamızı sağlayan bir ameliyat

YÜZ GERME AMELİYATLARININ İÇERİSİNE HANGİ KOMBİNE AMELİYATLAR GİRER?

yüz germe ameliyatında aslında olması gereken de o yüz ile ilgili şikayet olan alanların aynı anda çözülmesi çünkü yüzümüz bütünsel olarak sarkmakta yine alt üst en sık birliktelikte alt üst göz kapağı estetiği, yüz ve boyun germe kombinasyonu beraber yapılıyor. Hastanın kötü bir burun şekli var ise ya da nefes almada problemi varsa yüz germe ameliyatını yaparken septorinoplastîyi de yapabiliriz. Ayrıca üst dudağı ilerleyen yaşla birlikte sarkan, üst dudak burun mesafesi uzun olan kişilerde dudak kaldırma ameliyatı eklenebilir.

Yine cildinde aşırı derecede kırışıklıkların neden olduğu dudak üstü ve ağız çevresinde özellikle çökme şeklinde giden, yarık şeklinde giden kırışıklıkları olan kişilerde yağ enjeksiyonu ile beraber yüz germeyi yapmak çok daha güzel sonuç verir.

Detaylı bilgi ve iletişim için;

•05523551355
•05012551255

İnstagram: drnazlitosun

Adres: Güzelyalı, 3054. Sk. NO:5, 55020 Atakum/Samsun

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.