banner388
banner390

Atakum Belediyesi kendi söküğünü kendi dikiyor

Samsun'un Atakum Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında; belediyeye ait araçların bakımı, konteynır üretimi ve pano yapımı gibi birçok çalışma belediye bünyesinde yer alan atölyeler aracılığıyla gerçekleşiyor.

Atakum Belediyesi kendi söküğünü kendi dikiyor

Samsun'un Atakum Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında; belediyeye ait araçların bakımı, konteynır üretimi ve pano yapımı gibi birçok çalışma belediye bünyesinde yer alan atölyeler aracılığıyla gerçekleşiyor.

28 Ağustos 2024 Çarşamba 21:39
Atakum Belediyesi kendi söküğünü kendi dikiyor

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel'in kamu kaynaklarını verimli kullanmak adına yürürlüğe aldığı çalışmalar neticesinde; belediyeye ait araç, iş makineleri bakım ve onarımı; belediye bünyesinde hayata geçirilen atölyeler aracılığıyla yapılıyor. 

Önemli birçok çalışmanın da imza atıldığı atölyelerde pano, tabela yapımı, park donanımları ve konteyner üretimi gibi geniş yelpazede hizmet gerçekleştiriliyor. Çalışmalarda ise belediyenin farklı birimlerinden çok sayıda teknik eleman görev alıyor.

EN İYİ HİZMETİ VATANDAŞLAR İLE BİR ARAYA GETİRMEK

Makina İkmal Bakım ve Onarım Müdürü Davud Gök, müdürlük tarafınca yürütülen çalışmalar ile ilgili bilgilendirmede bulundu. En iyi hizmeti vatandaşlarla bir araya getirmek için çalıştıklarını dile getirdi. Gök,  “Belediyemiz bünyesinde bulunan müdürlüğümüze ait atölyelerimizde, araçların bakım ve onarımları kendi personelimiz tarafından yapılmaktadır. Aynı şekilde iş makinelerinin ağırlıklı olarak bulunduğu, bakım ve onarımlarının yapıldığı bir atölyemiz daha var. Reklam ve tabela atölyesinde belediyemize ait tüm araç giydirmeleri, reklamları, pano yapımı gerçekleştiriliyor. Elektrik atölyesinde ise ilçemizde bulunan tüm parkların, kamu binalarının aydınlatılmasında elektrik, elektronik tüm ihtiyaçlara destek vermekteyiz.

Ağaç doğrama atölyesinde Park ve Bahçeler Müdürlüğü'müzde bulunan tüm parkların bakım ve onarımını, piknik masalarının üretimini kendi bünyemizde yapıyoruz. Belediyemizin tüm araçlarının lastik bakım onarımlarını, lastik atölyesinde yapmaktayız. Demir doğrama atölyemizde, Temizlik İşleri Müdürlüğü'müze ait konteyner üretimi, yerinde boyama, onarım faaliyetleri sürdürmekteyiz. Kendi araçlarımızın yağlama, yıkama, bakım, onarım işlemleri ise yağlama atölyelerimizde kendi ustalarımız tarafından gerçekleştiriliyor” sözlerini aktardı. 

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 28.08.2024 21:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali KAN 2024-08-29 03:44:10

İşte bu tebrik ediyorum.Çalışmalarınızın devamını diler cumhuriyet mh.ara yollardaki cukurlarıda yaparsanız çok seviniriz.

Avatar
ÇETİN 2024-08-29 10:47:02

Harika....diğer kurumlara emsal... Maaliyet yarıya düşer.. Hizmet daha kaliteli olur...kutlarım...

Avatar
Erkan 2024-08-29 13:08:27

Olması gereken de zaten bunlar değil mi. Belediyelerin hemen hepsinde atölyeler var fakat elemanlar başka işlerde kullanılıp veya hiç kullanılmayıp taşeronlara para yediriliyor. Kim yaparsa parti ve isim ayırmadan Allah belasını versin. Bu memleketin hayrı için kim bir çivi çıkıyorsa Allah razı olsun.

Avatar
Muhammet 55 2024-08-29 15:23:02

Samsunun öz evladi serhat başkan.tebrikler.yillarimiza sebep olundu.sizler bu yillari telafi edeceksiniz inşaAllah ümitliyiz

Avatar
Zekai Ekim 2024-08-29 20:27:35

Kutluyorum

Avatar
Kenan yılmaz. 2024-08-31 22:03:08

Başarılar sayın başkan.YÜCE RABBİM MAHÇUP ETMESİN.

Avatar
CHP heykel zihniyeti 2024-09-03 23:49:30

Zaten olması gereken şeyler neyi abartıyorsunuz?? İşçi kadrosuhdakiler yatacak hali Yok. CHP'den ülkeye bir fayda gelmedi gelmez de.. hiç bir zaman da iktidar olmadılar