banner388
banner390

Atakum Belediyesi yeni yaşam alanları için kolları sıvadı

 Samsun’un Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, “Atakum’a nefes aldıran yeni parklar ve yaşam alanları hizmete sunmak için el birliğiyle çalışacağız” dedi.

Atakum Belediyesi yeni yaşam alanları için kolları sıvadı

 Samsun’un Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, “Atakum’a nefes aldıran yeni parklar ve yaşam alanları hizmete sunmak için el birliğiyle çalışacağız” dedi.

16 Ağustos 2024 Cuma 23:11
Atakum Belediyesi yeni yaşam alanları için kolları sıvadı

Başkan Serhat Türkel, kentin birçok noktasında yürütülen çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada, “Atakum’un doğal güzelliklerinin yer aldığı yaşam alanları ve parklar vatandaşlarımızın buluşma noktası. Nefes alacağı önemli yerler. Peyzaj, bakım ve onarım çalışmalarıyla vatandaşlarımıza daha konforlu yaşam alanları sunmayı, yeşilin, doğanın içerisinde kaliteli vakit geçirmelerini sağlamayı amaçlıyoruz.

Ekiplerimiz, kentimizin merkez ve kırsal mahallelerinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Atakum’un yeşili, temiz havası ve doğal güzelliklerinin yer aldığı kentimize nefes aldıran yeni parklar, yaşam alanları ve çocuklarımızın rahatça oyun oynadığı merkezler hizmete sunmak için el birliğiyle çalışacağız” diye konuştu

Kaynak: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Metin sağlam 2024-08-17 11:13:09

Sayın başkanım Çobanlı tramvay hattı altı ömürevleri atakent arası ne bir çocuk parkı ne oturacak bir bank var ilgilenirseniz çok memnun oluruz

Avatar
Ts5561 2024-08-17 23:51:33

Atakum full beton bina doldu yeşil alan kalmadı. Ağaçlı yollar yapın yeşil alan açın güneşte sığınacak bir gölge yok. Çeşmeler yaptırın her mahalleye

Avatar
Osman Dost 2024-08-18 00:31:11

Başkanım, raylı sistem son duraktan 300 metre mesafede Hürriyet bulvarında Belediyenin atıl duran bir alanı (Eski otobüs garajı) var. Bu alanın park yapilmasini istiyoruz. Saygılar.

Avatar
Atakumlu 2024-08-18 00:34:28

Atakumu ağaçlandırmak en güzel hizmettir

Avatar
Hikmet Uyar 2024-08-17 20:23:35

Sayın başkanım, çobanlı deresinin eski fırından yukarıda kalan kısmında molozların döküldüğü dere kenarı ile ilgilenmenizi rica ediyorum. Zira atakuma hiç yakışmadığı kanısındayım.İyi çalışmalar.

Avatar
ATİLA 2024-08-17 22:04:42

Doğrusu Atakum adına son derece gerekli bir çalışma. Deniz kıyısı, Karadeniz bölgesi ama ne yeşil var ne de doğru dürüst park, yaşam alanı! Bozkırın ortasında Eskişehir'e bir gidin görün. Planlı kentleşme neymiş, park ve gezi alanı neymiş görün. Tabii ki orası da mükemmel değil ancak örnek gösterilecek kadar iyi. Oysa sadece Atakum değil tüm Samsun doğal pek çok imkana sahipken şehri güzelleştirmek adına yapılan bişey yok. Varsa yoksa beton. Rant! Zararın neresinden dönülürse kardır. Atakum örnek olsun.

Avatar
Ayşe lyk 2024-08-17 20:46:40

Bizim sokagin yolunu yapın diye uğradım bakacağız denildi hala gelip yapacaklar köy yolları bile bizim sokağin yollarından daha düzgündürEsenevler 405.ci soak

Avatar
Mustafa Yıldırım 2024-08-18 01:26:52

Başkanım bizimde parkımız yenilendi ama salıncağımız yok maalesef, ömürlerindeki tek salıncaksız park, şimdiden teşekkür ederiz, başarılarınızın devamını diliyor sağlıklı günler diliyorum..