banner388
banner390

Ayvacık Belediye Başkanı Refahittin Şencan AK Parti'ye geçti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'ye katılan 2 milletvekili ve 13 belediye başkanına parti rozetlerini taktı. AK Parti'ye geçen isimler arasında Yeniden Refah'lı Ayvacık Belediye Başkanı Refahittin Şencan'da yer aldı.

Ayvacık Belediye Başkanı Refahittin Şencan AK Parti'ye geçti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'ye katılan 2 milletvekili ve 13 belediye başkanına parti rozetlerini taktı. AK Parti'ye geçen isimler arasında Yeniden Refah'lı Ayvacık Belediye Başkanı Refahittin Şencan'da yer aldı.

14 Ağustos 2024 Çarşamba 16:29
Ayvacık Belediye Başkanı Refahittin Şencan AK Parti'ye geçti

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi'nin Ayvacık Belediye Başkan adayı Refahittin Şencan yüzde 47,56 oy oranı ile belediye başkanı seçilmişti. Yeniden Refah Partisi'nden istifa eden Refahittin Şencan, AK Parti'ye geçti. Yerel seçimlerde Samsun'da 3 belediye elde eden Yeniden Refah Partisi bir belediyeyi kaybetmiş oldu. 

Türkiye'nin 39'uncu partisi olarak 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Parti, 23'üncü yılını kutluyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının ardından 2 milletvekili ve 13 belediye başkanı AK Parti'ye katıldı. Yeni isimler şu şekilde:

"İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekillerinden Seyithan İşsiz ve Ahmet Ersagun Yücel ile Adana Saimbeyli Belediye Başkanı Mahmut Dal, Adana Feke Belediye Başkanı Cömert Özen, Elazığ Arıcak Bükardı Beldesi Belediye Başkanı Ali Açmaz, Erzurum Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar, Erzurum Horosan Belediye Başkanı Hayrettin Özdemir, Erzurum Köprüköy Belediye Başkanı Nevzat Karasu, Konya Doğanhisar Belediye Başkanı Ali Öztoklu, Muş Bulanık Yoncalı Belde Belediye Başkanı Fehim Kaya, Muş Yeşilova Belde Belediye Başkanı Ömer Faruk Yenilmez, Ordu Çaybaşı Belediye Başkanı Mesut Karayiğit, Samsun Ayvacık Belediye Başkanı Refahattin Şencan, Şanlıurfa Birecik Belediye Başkanı Mehmet Begit, Uşak Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı"

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yusuf Sobacı 2024-08-14 17:36:08

Millet AKP ye oy vermeyi bilmiyormuydu.Vatandaşın oyunu çöp ettiniz. Yazıklar olsun hepinize.

Avatar
Tevrat 2024-08-14 20:54:37

Bu millet ak partiye oy vermemek için size oy verdi! Siz ne yaptınız milletin bu oyları ile ak partiye geçtiniz sizin yaptığınız planlı bir eylem bu milletin oyu bir daha size gitmez

Avatar
Emanet Oylar 2024-08-15 08:29:27

Ülkenin Cumhurbaşkanının Yeniden Refah Partisi Başkanı Fatih Erbakan için kullandığı cümle "Kafadan galiba sıkıntısı var onun" Reisi Cumhurumuz kendisine yakıştırdığı lakin seçmenin yakıştırmadığı cümleler sarf etmeye devam ediyor. Bu cümleler çok sıcakken seçmen AKP ye oy vermemiş emanet oyunu Yeniden Refaha verirken sen kalk belediye başkanı olarak emanet oylara sahip çıkma. Şimdi kafadan sıkıntısı olan Fatih ERBAKAN değil partisinden istifa edip AKP ye geçenlerdir. Emanet oylara sahip çıkılmamıştır.

Avatar
Akan 2024-08-15 11:59:29

sağdan umut bekleyen vatandaş.. daha çok beklersin.

Avatar
Samsun 55 2024-08-15 20:58:33

Omurga her canlıda bulunması gereken çok önemli bir organdır...

Avatar
Ufuk 2024-08-15 11:11:42

Bunlar hep eski AKP liler Akp içerisinde yer bulamayınca Yeniden Refaha Geldiler Ordan kendilerini Belediye Başkanı seçtirip Eski partilerine geri döndüler bunda yadırganacak bir durum yok. YRP Kendini sorgulamalı biz bunları nasıl olduda aday yaptık demeli Kendini Kullandırırsan seni böyle kullanırlar .........

Avatar
Olmaz 2024-08-16 16:58:09

Doğru değil, halkın iradesi nasıl tecelli ettiyse o şekilde 5 yıl devam etmeli. Kim hangi partiye geçerse geçsin farketmez. Partinin politik tutumundan rahatsız olursan yine partinden istifa et, bağımsız kal. Bunu millet anlar.

Avatar
liyakat ve dürüstlük 2024-08-15 10:09:09

hat safhada maşAllah size,