banner388
banner390

Başkan Doğan müjdeyi verdi: Samsunspor Stadyumu'na tramvay istasyonu ve otopark

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından 19 Mayıs Stadyumu çevresinde gerçekleştirilen peyzaj ve yol yenileme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Vatandaşlar tarafından en çok çevre düzenleme kapsamında gerçekleştirilen ‘Samsunspor’ yapıları beğenildi. Başkan Halit Doğan ise Samsunlulara otopark ve tramvay durağı müjdesini verdi.

Başkan Doğan müjdeyi verdi: Samsunspor Stadyumu'na tramvay istasyonu ve otopark

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından 19 Mayıs Stadyumu çevresinde gerçekleştirilen peyzaj ve yol yenileme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Vatandaşlar tarafından en çok çevre düzenleme kapsamında gerçekleştirilen ‘Samsunspor’ yapıları beğenildi. Başkan Halit Doğan ise Samsunlulara otopark ve tramvay durağı müjdesini verdi.

26 Temmuz 2024 Cuma 22:29
Başkan Doğan müjdeyi verdi: Samsunspor Stadyumu'na tramvay istasyonu ve otopark

Samsun Büyükşehir Belediyesi, şehrin spor altyapısını güçlendirmek ve sporseverlere daha iyi bir deneyim sunmak amacıyla stadyum çevresinde kapsamlı yenileme çalışmaları başlattı. Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen bu çalışmalar kapsamında, stadyum çevresindeki 6 bin 62 metrelik yol beton kaplama işlemine başlandı. Ekipler, bu yol yenileme çalışmasını kısa sürede tamamlamak için yoğun bir mesai harcıyor. Yapılan düzenlemeler, bölgenin ulaşım altyapısını güçlendirerek spor etkinliklerine katılımı artırmayı ve stadyum ziyaretlerini daha erişilebilir hale getirmeyi hedefliyor. Yol boyunca gerçekleştirilecek iyileştirmeler, hem estetik hem de fonksiyonel açıdan önemli avantajlar sunacak.

NURİ ASAN TESİSLERİ’NDE YOĞUN MESAİ

Nuri Asan Tesislerinde gerçekleştirilen çalışma kapsamında antrenman sahası yenileniyor. Bu bağlamda tesiste yer alan; eski çimler kaldırıldı ve saha yüzeyinde detaylı kazı çalışmaları gerçekleştirildi. Neredeyse 65 santimetre derinliğindeki kazılar ile; toprağın ve sahanın altyapısının tamamen yenilenmesi hedefleniyor. Çimlerin ekim işleminden sonra sahanın yüzeyi daha sağlıklı ve modern şekilde tekrar sporseverler ile buluşturulacak.

STADYUM YOLU KALDIRIMLARI ARTIK KIRMIZI-BEYAZ

Yol çalışmaları dışında gerçekleştirilen çevre çalışmaları kapsamında; Samsunspor’un ikonik kırmızı-beyaz renkleri de göz önünde bulunduruldu. Bu bağlamda stadyumun yanında bulunan kaldırımlar kırmızı-beyazlı olacak şekilde yeniden dizayn edildi. Yapılan bu çalışma ile spor kültürüne katkıda bulunmak ve taraftarın stadyuma olan bağlılığını güçlendirmek hedefleniyor.

SAMSUNSPOR’A YENİ OTOPARK

Taraftarların stadyuma erişimini kolaylaştırmak amacıyla, maç günlerinde Stadyum Tramvay İstasyonu aktif hale getirilecek. Ayrıca, ekiplerin yoğun çalışmaları sonucunda stadyumdaki trafiği rahatlatmak için alternatif bir otopark alanı oluşturuluyor. 19 Mayıs Stadyumu'ndaki kapsamlı yenileme çalışmalarının, ilk olarak Beşiktaş ile oynanacak maç öncesinde tamamlanması hedefleniyor. Bu süreç, stadyumun kalitesini artırarak Samsunspor taraftarlarına daha iyi bir maç deneyimi sunacak.

LİGİN İLK MAÇI ÖNCESİNDE TÜM ÇALIŞMALARIN TAMAMLANMASI HEDEFLENİYOR

Samsunspor’un şehrin markası olduğunun altını çizen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Şehrimizin onuru ve gururu, tüm Samsunluların ortak sevinci olan Samsunspor, bizim için sadece bir spor kulübü değil; aynı zamanda birlik ve beraberliğimizin, şehrimizin ruhunun en güzel yansımasıdır. Samsunspor’umuza olan bağlılığımızın bir göstergesi olarak da çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bu sürecin bir parçası olarak stadyum yolunda gerçekleştirilen yenileme çalışmalarıyla taraftarlarımızın maç günlerinde daha konforlu bir erişim sağlamaları için gereken adımları atıyoruz. Taraftarlarımızın talepleri bizler için büyük bir öneme sahiptir. Seçim kampanyamız sırasında bu talepler doğrultusunda taraftarımıza, şehrimize verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz. Stat yolumuzda, Samsunspor’un kırmızı-beyazlı renklerinin simgesi olan yeni kaldırımlar ile estetik bir dokunuş kazandırıyoruz. Bu renkler, sadece bir takımın değil, tüm şehrimizin ve taraftarlarımızın ortak değerinin sembolüdür. Maç günlerinde, taraftarlarımızın stadyuma kolayca ulaşabilmesi için Stadyum Tramvay İstasyonunu da aktif hale getiriyoruz. Bir yandan o alanda trafiği rahatlatmak adına bir otopark çalışmamız sürüyor. Tüm bu çalışmaların eksiksiz bir şekilde tamamlanmasını hedefliyoruz. Yeni sezona hep birlikte, coşku ve heyecan içinde adım atmayı planlıyoruz” sözlerini aktardı.

Kaynak: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sade Vatandaş 2024-07-26 23:20:22

Maraton ve kale arkalarının yaya ve araç çıkışının aynı tek tarafa verilmesi maç sonunda kaos sebep oluyor, her maç sonrası o köftecilerin olduğu taraftaki tek çıkışta sorun yaşanmakta, o sorunada el atılması biz taraftarlar ve araç çıkışı için çok iyi olacaktır. Teşekkürler

Avatar
Emin Gaffar 2024-07-28 19:31:59

Hayatımda bir kere bile AKP’ye oy vermedim, bundan sonra asla vermem. Ama Sayın Halil Doğan 19 Mayıs Stadı etrafında yaptığı çalışmalardaki, her şey Samsun ve Samsunlular için zihniyetini genele yansıtırsa aday özelinde kendisine gelecek seçimde oy veririm.

Avatar
Şengül kamuray 2024-07-31 12:11:41

AKP ye değil hemşehrim için oy verdim Allah yolunu açık etsin başkanım birde şu ankara samsun hizli tren için proje yapsanız bir an önce faaliyete gecse