banner388

Başkan Kurnaz: "Daha konforlu ulaşım için çalışıyoruz"

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “İlkadım’da vatandaşlarımızın konforlu ve güvenli ulaşım sağlamaları için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Başkan Kurnaz: "Daha konforlu ulaşım için çalışıyoruz"

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “İlkadım’da vatandaşlarımızın konforlu ve güvenli ulaşım sağlamaları için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

28 Haziran 2024 Cuma 17:39
Başkan Kurnaz: "Daha konforlu ulaşım için çalışıyoruz"

İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün mahallelerde sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Ekipler, belirlenen program dahilinde, Fatih Mahallesi Çilek Sokak’ta sıcak asfalt uygulaması gerçekleştirdi. Ekipler, muhtarlarla ortak çalışmaları sonucunda mahallelerdeki eksikleri tespit ediyor ve belirlenen eksikler programa dahil ediliyor. Asfalt çalışmalarının hızlı bir şekilde yürütüldüğünü söyleyen İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, vatandaşların konforlu ulaşımı için yol yapım, onarım ve bakım çalışmalarına önem verdiklerini söyledi.

"HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK"

İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından belirlenen program kapsamında, 1 Nisan 2024 tarihinden bugüne kadar toplam 450 ton sıcak asfaltın serim işleminin gerçekleştirildiğini belirten İhsan Kurnaz, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, ilçedeki mahallelerimizi muhtarlarımızla birlikte tespit ederek raporlarını hazırlıyorlar. Belirlenen program dahilinde, eksik görülen veya yeniden asfaltlanması planlanan sokaklarımıza hızlı bir şekilde müdahale ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren Cedit, Unkapanı, Kökçüoğlu, Selahiye, Çiftlik ve Reşadiye Mahallelerimizde sıcak asfalt uygulaması gerçekleştirdik. Bu çalışmalarda toplam 450 ton sıcak asfalt, yol yapım ve onarım çalışmaları için serildi. Fatih Mahallesi Çilek Sokak’ta devam eden çalışmaların ardından ekiplerimiz, program dahilinde diğer mahallelerimizde de vatandaşlarımızın konforlu ve güvenli ulaşımı için çalışmalarına devam edecek. Hava şartlarının elverişli olması da ekiplerimizin işlerini hızlı bir şekilde sürdürmesine imkan sağlıyor. Bundan sonraki süreçte yollarımızı güçlendirmek amacıyla sıcak asfalt, parke taşı, yolların bakım ve onarımı gibi hemşerilerimizin daha konforlu ve güvenli ulaşımını sağlayacak çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adam 2024-06-28 22:13:35

Asfalt yapana kadar 40 yıllık sokağa kentsel dönüşüm yapın.

Avatar
Kul Hakkı 2024-06-28 23:29:13

Bu yorumu okuyan İlkadım belediyesi çalışanı arkadaş, belediye binası yanındaki ulugazi toki camiinin abdesthanesinin ayaklıklarının alüminyum profil demiri koptu kopacak, yapar veya yaptırır mısın.

Avatar
Hakan 2024-06-29 08:09:40

Şu mahallelerde asfalt işini bırakın. Yağmur, kar yağdığında yer altı suları beslenemiyor. Eskisi gibi parke sistemine dönülsün.

Avatar
Hanife yildiz 2024-06-30 00:04:02

Başkan fath mahallesi yıllardır imar bekliyoruz bırakın boş işleri deprem olsa kafamıza yıkılacak virane evlerin altında kalcaz

Avatar
Takipci 2024-06-30 07:56:58

Kurban bayramından sonra cop konteynerleri ve etrafı hiç yiksnmada etrafı ilaçlaması bir çoğu böyle bfn kendi deminden örnek verdim.temizlik onemli birde kara samsun kışla bağlantı yolu on yıldan beri rezil bir durumda bazı yerlerde iki arsc geçemiyor nokta işler yapın

Avatar
Aslan Aydın 2024-06-30 09:35:25

Başkan heryere resimlerini asıyorsun gül yüzüne meraklı değiliz kamu malı olan belediye araçlarına büyük puntolarla adını yazdırıyorsun İlkadım belediyesi kimsenin babasının malı değildir özel şireketiniz hiç değil bu tür tatmin yollarından vazgeçin icraatlarınızı paylaşın zaten bir daha göremezsiniz bu koltuğu iyi değerlendirin bir şansınız olsun

Avatar
Tuncay gün 2024-06-30 10:41:08

Yalandan milletin parasını har vurup savurmayi bırakın artık kentsel dönüşüm projesi yapacakdiniz noldu bir araba park etse itfaiye giremedi araları asfalt yapıyoruz Allah size hesap soracak bunu sakın unutmayın

Avatar
Adam 2024-06-30 15:28:59

Kolcuoğlu Mh ercıyes çıkmazı burdakı eskı evlerı yıktılar molalar yolda bır ufak düzenleme ııstıyoz toz toprak heryer