banner388

Belediye Hamamı açıldı: Sadece kadınlara hizmet verecek

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, İlkadım ilçesinde inşa edilen Belediye Hamamı ve Havuzunun açıldığını, hamamın sadece kadınlara hizmet vereceğini söyledi.

Belediye Hamamı açıldı: Sadece kadınlara hizmet verecek

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, İlkadım ilçesinde inşa edilen Belediye Hamamı ve Havuzunun açıldığını, hamamın sadece kadınlara hizmet vereceğini söyledi.

09 Temmuz 2024 Salı 13:18
Belediye Hamamı açıldı: Sadece kadınlara hizmet verecek

Hamam geleneğinin yaşatılması ve turizme artı bir değer daha kazandırmak amacıyla çalışmalarını sürdüren Samsun Büyükşehir Belediyesi, İlkadım ilçesindeki Belediye Hamamı ve Havuzundaki inşaat çalışmalarını tamamlayarak yeniden hizmete açtı. İlkadım ilçesi Kökçüoğlu Mahallesi 100. Yıl Bulvarı'nda bin 242 metrekare alan üzerinde yer alan Belediye Hamamı ve Havuzunda yüzme havuzu, sauna, buhar odaları, masaj odaları, köpük odası ve kafe yer alıyor.

"ŞEHİR TURİZMİMİZE YENİ BİR ALAN DAHA KAZANDIRIYORUZ"

Belediye Hamamının hizmete girdiğini açıklayan Başkan Halit Doğan, “Kadınlarımıza değer, kadınlarımıza özel diyerek hayata geçirdiğimiz havuz ve hamamımız hizmete açıldı. Hamam geleneğimizi yaşatıyor, şehir turizmimize yeni bir alan daha kazandırıyoruz. Bölgeye her anlamda değer katacak eserlerden biri. Burada daha önce var olan hamam atıl kalmıştı. Şimdi daha işlevsel ve modern bir yapıya dönüştürüldü. İnşat çalışmaları tamamlandı. Belediye Hamamımız yenilenmiş yüzüyle hemşehrilerimizin hizmetinde. Bu hamam sadece kadınlarımıza yönelik hizmet verecek. Belediye Hamamımızda; yüzme havuzu, sauna, buhar odaları, masaj odaları, köpük odası ve kafe yer alıyor. Şehrimize hayırlı olsun. Emeği geçen herkese teşekkürler” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kadir K. 2024-07-09 14:38:39

Herşeyi kadınlara özel yapıyorsunuz. Sanki koskoca şehirde birtek onlar var, Halit Başkan ! O hamamın bitmesini bekleyen binlerce ERKEK vardı. Bundan sonra git kadınlardan oy iste!

Avatar
eko 2024-07-09 16:35:49

samsunda bayanların hamama gitme işi istisnadır. Erkeklerin gitmediği hamam yarın zarar eder sonra ite çakala peşkeş çekilir. aklın yolu bir belirli günler erkeklere belirli günler bayanlara olacak şekilde yapın bu işi. bu yüzme işi değil bir kültür. Plaj değil ki bir cinse ait olsun başkan. bu yanlış karardan tez dönün.

Avatar
Yasemin 2024-07-09 18:44:12

Ah gidi ne 200 TL'si tam tamına 600 tl başkan gitsin kendi cimsin

Avatar
Hakan 2024-07-09 17:48:52

Saçmalığın daniskası aylarca açılmasını bekleyenler vardı sadece kadınlara ne demek

Avatar
Sevim firinci.esnaf 2024-07-09 21:16:26

Hayırlı olsun biz bayanlara.aymi semte şifa hamamı erkeklerinde vardı zaten.baskanim tsk.Bayanlarin hancerli ve civarında guzel bir hizmet...

Avatar
H H 2024-07-10 10:36:49

KORKMAYIN SURİYELİ IRAKLI KADINLARDAN BİZE SİRA GELMEZ ZATEN PAHALI ONLARDA PARA ÇOK

Avatar
Özgür 2024-07-09 18:23:44

Bu karar akıl işi değil böyle bir karar şaşkınlık verir insana cimere kadar yazılır bu bilginiz olsun.

Avatar
Samsunlu 2024-07-11 16:51:42

Şehir merkezinde bir tane plaj var kadınlara verdiniz ,bir tane aqua park var kadınlara özel günü var diğer günler aile harici yasak şimdi hamam kadınlara özel , Kadınlar başımızım tacı onlara özel günler olması da gayet güzel lakin komple onlara tahsis etmek nedir yahu biz erkekler 2. Sınıf vatandaşmıyız