banner388
banner390

İlginç şekilde uyuyan köpek dikkat çekti

Samsun’da uyurken ilginç şekillere bürünen sokak köpeği dikkat çekti.

İlginç şekilde uyuyan köpek dikkat çekti

Samsun’da uyurken ilginç şekillere bürünen sokak köpeği dikkat çekti.

07 Eylül 2024 Cumartesi 14:20
İlginç şekilde uyuyan köpek dikkat çekti

İlkadım ilçesinde bir parkta uyuyan sokak köpeği vatandaşların ilgisini çekti.

Sırt üstü yatıp, ayaklarını yukarıya kaldıran köpek, bu şekilde dakikalarda uyudu. Çevresinden geçen vatandaş ve araç seslerine aldırmayan köpek, uykusunu değişik şekillere bürünerek devam ettirdi.

Kafası, vücudu ve ayakları farklı yönlerde uyuyan köpek, yoldan gelen vatandaşların dikkatini çekerken, bazı vatandaşlar da köpeğin uyurken büründüğü şekilleri cep telefonu kamerası ile kayıt altına aldı.

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun HaberKöpek
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samet coşkun 2024-09-08 15:10:03

İnsanların çevreye saçtığı pisliği kirliliği nasıl temizlicez ozmn insanlarıda telef edelim. Gözünüzü sokaktaki canlardan çekin elinizi demiyorum bile.

Avatar
Gizem Altan 2024-09-07 23:59:50

KÖPEĞE BAĞLI HASTALIKLAR 8-10 KAT ARTTI
Çevredeki kuruyan köpek dışkısındaki parazitler, rüzgarın esmesi ve solunum yolu aracılığıyla akciğerlere yerleşebilir.

Hidatik kist, patlaması ve karın boşluğuna yayılması halinde ölümcül hale gelebilir. Hidatik kist, ameliyatla alınmasına rağmen tekrar tekrar nüksedebilir....Sokak köpekleri acilen toplanıp itlaf edilmeli...İNSAN sağlığı çok büyük tehlike altında...

Misafir Avatar
Burcu 2024-09-09 09:32:05 @Gizem Altan

İnsan sağlığını gerçekten düşünüyor olsanız sokak köpeklerinden daha pis olan suriyeli ve afganlarla yaşayamazsınız çoğunun kokudan yanına yaklaşılmıyor malesef. Ayrıca sokaklara tüküren, tuvaletini yapan insanlara bu şekilde konuşabiliyor musunuz acaba sanmıyorum çünkü onlar bu garibanlar gibi dilsiz değiller. Dünya size ait değil önce bunu bir anlayın artık. Bende mesela sizler gibi insanların itlaf edilmesini istiyorum.

Beğenmedim! (2)
Avatar
Rüstem 2024-09-08 23:25:19

Tam bir pislik torbası... Bu mendebur hayvanlanlar derhal sokaklardan toplanıp göz önünden kaldırılmalıdır... Hangi Avrupa ülkesinde bu rezil görüntüler var ?... Yeter artık, gına geldi !...

Misafir Avatar
Burcu 2024-09-10 15:56:23 @Rüstem

Tam kalbi kara birinin kuracağı cümleler! Sizin o pislik torbası, mendebur dediğiniz bir canlı ve Allah tarafından yaratıldı tıpkı sizin gibi Avrupa ülkelerinde mesela Yunanistanda görebilirsiniz bu görüntüleri diğer ülkelerde ise bizim tersimize bu canlara güzel olanaklar sağlayan barınaklar var gidip bir barınak gezin bakalım ondan sonra konuşun bu canlarda bayılmıyorlar sokaklarda aç,susuz,perişan, nereden ne kötülük gelecek diye tedirgin gezmeye

Beğenmedim! (1)
Avatar
Atakum lu 2024-09-14 02:38:39

Bırakın bu lüzumsuz abartılmış kedi köpek sevgisini..