banner388
banner390

İlkadım Belediyesi daha rahat ulaşım için çalışmaya devam ediyor

Samsun İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz; İlkadımlılar için rahat bir ulaşım imkanı sunmak adına çalışmalara hız kesmeden devam ettiklerini ifade etti.

İlkadım Belediyesi daha rahat ulaşım için çalışmaya devam ediyor

Samsun İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz; İlkadımlılar için rahat bir ulaşım imkanı sunmak adına çalışmalara hız kesmeden devam ettiklerini ifade etti.

21 Ağustos 2024 Çarşamba 21:52
İlkadım Belediyesi daha rahat ulaşım için çalışmaya devam ediyor

İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kent genelinde çevresel faktörler ve altyapı çalışmaları kapsamında deforme olan yollara sıcak asfalt döküyor. Acil müdahale edilmesi gereken asfalt yollar, belediyeye ait makinelerce önce sökülüyor; sonrasında sıcak asfalt dökülüyor.

35 mahallede yol, kaldırım, yama, asfalt gibi bakım onarım çalışmalarını tamamlayan ekipler de çalışmalar kapsamında yolların kalitesini artırmaya devam ediyor.

RAHAT ULAŞIM İÇİN ÇALIŞMALAR HIZ KESMİYOR

Yaşam kalitesi yüksek bir İlkadım için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini, bu anlamda ilçe genelinde değişim ve dönüşüm hizmetlerinin aralıksız devam ettiğini kaydeden Başkan İhsan Kurnaz, "Kırsal mahallelerimiz dahil ihtiyaç duyulan tüm mahallelerimizde yol yapım, bakım, onarım ve asfaltlama çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlkadımlı hemşehrilerimize rahat bir ulaşım imkânı sağlamak amacıyla çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Hedeflediğimiz tüm işlerimizi tamamlayana kadar çalışmaya ve sahada olmaya devam edeceğiz.

Vatandaşlarımızın taleplerine daha hızlı yanıt verebilmek için gece-gündüz çalışıyoruz. Mahallelerimizin ihtiyaç duyduğu asfalt çalışmaları için ekiplerimiz Kalkancı Mahallesi Hazine Sokak'ta 250 metre ve 101. Sokak'ta 300 metre uzunluğundaki alanlarda asfalt serme işlemi tamamlandı.

İhtiyaç duyulan diğer mahallelerde de asfaltlama, yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarımız bundan sonraki süreçte de devam edecek. Yaptığımız tüm hizmetler hemşehrilerimiz ve İlkadımımız için" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakan 2024-08-22 07:32:01

Mahalle aralarına asfalt dökmeyi bırakın ya sürekli kırıyosunuz çirkin bi görüntü oluyo taş yapın.

Avatar
Birol TUNA 2024-08-22 13:41:45

Bence R28 gibi otobüs hatlarında özellikle yoğun olan saatlerde sefer sayısı artırılsın. Pazar yerlerinin ic ve dış düzeni isgaller ve temizliğe her konuda sık denetleme yapılsın. Pazar yerlerindeki konutlarda birisi kalp krizi gecirse, ev yansa ne ambulans ne itfaiye giremez...

Avatar
Vatandaş 2024-08-22 18:17:29

Sayın Başkan Tepecik Mahallesi 1552. Sokak Tepecik mezarlığı yanı !!!!!!
Bir dolaşın !!!!!

Avatar
Ahmet köksal 2024-08-22 21:09:42

Sayın baskanim.oldukca hızlı başladınız tebrik ediyorum.
Herkes bir yer bildiriyor.bende çimenli caddesi ara bağlantıdan Hakkari sokak üzeri yol beşik gibi.adamin içi dışına çıkıyor.bir elden geçirilirse iyi olur.selamlar.kolay gelsin.

Avatar
Fatma 2024-08-23 08:25:00

Tepecik mh 1555 ci sokak yollar bozuk cevre pislik icinde bir bakın cevreye

Avatar
Celal Balcıoğlu 2024-08-23 09:25:06

Samsun İlkadım Kışla mahallesi Polatlı bulvarına otobüs seferinin yapılmasını rica ediyoruz. İlgilenirseniz memnun oluruz...