banner388
banner390

İlkadım Belediyesi spor altyapısını güçlendiriyor

Samsun’un İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, İlkadım’da spora destek verdiklerini ifade etti, spor altyapısının güçlendiğini vurguladı. 

İlkadım Belediyesi spor altyapısını güçlendiriyor

Samsun’un İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, İlkadım’da spora destek verdiklerini ifade etti, spor altyapısının güçlendiğini vurguladı. 

09 Haziran 2024 Pazar 12:10
İlkadım Belediyesi spor altyapısını güçlendiriyor

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, sporculara yönelik desteklerin ve spor adına yapılan yatırımların hız kesmeden devam ettiğini bildirdi. Branşı ve yaşı fark etmeksizin; ulusal ve uluslararası desteklerini aksatmadıklarını belirten Başkan Kurnaz, küçük yaştaki minik sporcularımızın doğru bir eğitim ile gelecekte büyük rol oynayabileceklerini dile getirdi. Miniklerimiz için doğru bir altyapının önemli bir adım olduğunu belirtti.

Tekvando branşı 2023 senesinde Hollanda Rotterdam’da gerçekleşen şampiyonada, Avrupa üçüncüsü ve Şubat ayında Konya’da gerçekleşen Türkiye Şampiyonası büyük yaş branşlarında Türkiye Şampiyonu olan İlkadım Belediyespor sporcusu Oktay Atalay ve küçük tekvandocular Elif Devran ve Hazal İnce ve antrenör Doğan Demir’i ağırlayan İlkadım Belediye Başkanı İhsan Yavuz, "Sporcularımızın ulusal ve uluslararası düzeyde elde ettikleri başarılar hepimizi gururlandırıyor. Bedensel ve ruhsal sağlığımızı güçlü tutabilmek adına, spor yapmanın önemini biliyoruz. Bu noktada 7'den 70'e hemşehrilerimizin spor yapabilmesi adına spor altyapımızı daha da güçlendiriyoruz." ifadelerini kullandı.

Tesislerde de çalışma olduğunu belirten Başkan Kurnaz, "Bunun yanı sıra, tesislerimizde sporcu yetiştirilmesi adına çalışmalar da devam ediyor. Okulların kapanması ile birlikte, yaz aylarında da tesislerimizde sporcu yetiştirme faaliyetleri ve kurslarımız devam edecek. Tüm sporcularımıza ve antrenörlerimize başarılar diliyorum. Onların alacakları başarılar, İlkadımlı hemşehrilerimizin de göğsünü kabartacaktır" sözlerini kaydetti. 


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adil 2024-06-09 20:00:54

Can spordan daha önemli başkan, cedit mahallesi bol sokak park apartmanı önündeki çöpün yanındaki koskoca cam kırıkları 1 haftadır mahallenin çocuklarını doğramak için bekliyor.