banner388
banner390

İlkadım’da işgal sınır çizgileri belirginleştirildi

Samsun’un İlkadım Belediyesi ekipleri tarafından, ilçede faaliyet gösteren kafe ve restoranların 110 santimetre olarak belirlenen işgal sınır çizgisi, boya ile belirginleştirildi.

İlkadım’da işgal sınır çizgileri belirginleştirildi

Samsun’un İlkadım Belediyesi ekipleri tarafından, ilçede faaliyet gösteren kafe ve restoranların 110 santimetre olarak belirlenen işgal sınır çizgisi, boya ile belirginleştirildi.

09 Eylül 2024 Pazartesi 17:01
İlkadım’da işgal sınır çizgileri belirginleştirildi

İlkadım’da yayaların kaldırımları ve sokakları daha güvenli ve konforlu bir şekilde kullanabilmeleri için belirlenen işgal sınır çizgisi, 110 santimetre olarak belirlendi. İşgal sınır çizgisi, İlkadım Belediyesi ekipleri tarafından sarı boya ile belirginleştirildi. İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, program dahilinde işgal sınır çizgisi denetimi gerçekleştirecek.

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, vatandaşların güven ve konforunun ön planda tutulduğunu belirterek, “Vatandaşlarımızın güvenli ve konforlu ulaşımı için, esnaflarımızdan bu çizgiyi ihlal etmemelerini rica ediyorum. Bundan sonraki süreçte de kafe ve restoranlara yönelik işgal sınır çizgisi denetimlerimize devam edeceğiz. Hemşehrilerimizin konforunu ve güvenini daima ön planda tutuyor, her anlarında yanlarında olabilmek için gayret gösteriyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SS55 2024-09-09 17:31:56

Saathane, gaziler, subaşı ve Mecidiye oralardaki esnafta kaldırımı işgal ediyor yola inmeden yürüyemiyorsun acil müdahale gerekir

Avatar
Samsunlu 2024-09-09 21:59:00

İşgal hiç olmamalı. Adam 10 metrekare dükkan karalıyor. 20 m2 işgal ediyor hemde kiranın 20 de 1 ne bile gelmiyordur verdiği para. Çok sigara içilecek yer arıyorsa dükkanların çerçevelerini içeri doğru yapsınlar. Kaldırımlar yayalarındır. Belediyeleri bu işgalleri meşrulaştırdıkları için kınıyorum. Masa sandalye atan sokakta oturamazsın. Sonra neden yanbaktın , türlü tacizler. Adamlar yol kenarında ataç parkı için olan yerlere masa sandalye atıyor, dükkan önlerinde dualar sandalyeler kaynıyor. Sanki dükkan sahibi oranında sahibi. Ama gene herzamanki yurdum manzarası kanun var ,cezası var uygulayan yok. Yalandan boya masrafı yapmayın 2 gün sürmez boyanın etkisi.

Avatar
Filiz 2024-09-10 09:24:54

Sokaklarda yayalar yürüyemiyor.maglesef esnaflar kaldırımda kendilerine ait zannedip bütün ne kadar sepet koli ürünler masa sandalye varsa koyuyor.cizgiyi çizmek marifet değil marifet ceza uygulayarak bu işgale engel olmak.

Avatar
Serdar 2024-09-10 13:09:25

Mecidiye yapı kredi bankasının önü ne olacak ? Asıl oraya bi çözüm bulun kira yok , vergi yok , elektrik yok bedava kazandıkları cebe giriyor …

Avatar
Adam 2024-09-09 23:49:04

Belirginlesse ne olur zabıtaların cirit attığı yerde sınırları aşıyorlar. Çok kötü bir görüntü var. Samsuna yakışmıyor bile hele o seyyar satıcılar. Neyse daracık kaldırımlara birde gıda koyup sergilemeye çalışıyorlar. Zor yürüyoruz. Araba parkına verilen cezayı bunlarada uygulayın.

Avatar
Oguzhan 2024-09-09 23:51:50

Mecidiye'ye gücü yetmez.

Avatar
hayır olmaz 2024-09-10 08:29:28

işgal meşru değildir, dükkanın neyse onu kullanırsın dışarısını işgal hakkın yok, belediye bu uygulama ile buna izin vermiş, bu ne saçmalık. olmaz böyle, önüne geçilmez haksızlığın. kimseye dur diyemezsin sonra. işgal mişgal yok kardeşim.

Avatar
Ufuk 2024-09-10 11:22:20

En Büyük İşgal Saathanede orası ne olacak.....