banner388
banner390

Karton toplayan çocuklar birbirine girdi

Samsun'da karton toplayan iki küçük çocuk bilinmeyen bir nedenden dolayı birbirine girdi. O dakikalar kameraya yansıdı.

Karton toplayan çocuklar birbirine girdi

Samsun'da karton toplayan iki küçük çocuk bilinmeyen bir nedenden dolayı birbirine girdi. O dakikalar kameraya yansıdı.

28 Ağustos 2024 Çarşamba 19:02
Karton toplayan çocuklar birbirine girdi

İlkadım İlçesi Kale Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde çek çek arabasına karton yüklemekte olan iki yabancı uyruklu çocuk, bilinmeyen bir nedenden dolayı birbirine girdi.

Birbirlerine yumruklar atan ve neredeyse 5 dakika boyunca boğuşmaya devam eden çocukları; olay yerinden geçmekte olan bir genç kız ayırdı. Kavganın ayrılmasından sonra çocuklar kartonları çek çek arabasına yükleyip olay yerinden ayrıldı.

Kaynak: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tebrikler 2024-08-28 22:24:51

inanılmaz büyük bir haber. pulitzer ödülünün yeri belli oldu.

Avatar
yasin eymen 2024-08-29 15:48:17

kavga esnasında şans eseri oradan geçiyordum. çocuklar birbirlerine adeta birer düşman gibi saldırmakta idi. biri önce okkalı bir tokat attı. diğeri altta kalır mı? o da yumruğu çaktı hemen. ilk başta ayrıp ayırmama konusunda tereddütte kaldım lakin sonra ayrımayıp izlemeye karar verdim. çünkü çok güzel bir mücadele örneği sergiliyorlardı ve bu çetin mücadeleyi kaçıramaz idim. yavaşça geriye çekilerek sıcağın daha az hissedildiği bir ağaç kenarına dikildim. artık yerimde rahattı. gölgede canlı amansız bir mücadele izliyordum. tıpkı serengetinin uçsuz bucaksız düzlüklerinde avını arayan 2 aslanın hayat mücadelesini izler gibiydim. her bir yumrukta adeta kalbimin heyecanı yavan yapıyordu. bu işi bozan çevrede bulunan bir kaç kendini bilmez şahıs bu amansız mücadelenin bitmesi için olaya müdahil olmuşlardı. keyfimi bozmaya yetti bu girişim.kendimi şekerini kaybetmiş bir çocuk gibi hissettim. kavganın bitişi ile olay bölgesini terk eylemek sureti ile ayrıldım.