banner388

Samsun'da 22 yaşındaki genç denizde kayboldu

Samsun’da 22 yaşındaki genç serinlemek için girdiği denizde kayboldu.

Samsun'da 22 yaşındaki genç denizde kayboldu

Samsun’da 22 yaşındaki genç serinlemek için girdiği denizde kayboldu.

22 Haziran 2024 Cumartesi 09:22
Samsun'da 22 yaşındaki genç denizde kayboldu

Olay, Samsun’un Terme ilçesi Taşlık Mahallesi sahilinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Kurban Bayramı tatili için İstanbul’dan memleketi Terme’ye gelen Cihan Yılmaz (22), 2 arkadaşıyla birlikte serinlemek için denize girdi. Diğer 2 kişinin de boğulma tehlikesi geçirmesi üzerine denizden çıkan arkadaşları, Cihan Yılmaz’ın dalgalar arasında kaybolduğunu fark ettiler. Olayın 112'ye bildirilmesi üzerine bölgeye sağlık, jandarma ve sahil güvenlik ekipleri sevk edildi. 

Ekipler dalgıçlarla deniz altından, botlarla ve helikopterle de suyun üzerinden Cihan Yılmaz’ı bulmak için çalışma başlattı.

Kaynak: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Furkan 2024-06-22 14:50:12

Arkadaşları değil kuzenleri onlar nereden buldiğim ise babamın kuzenin oğlu çünkü.halada aranıyo ayrıca Cihan abim dün kınası vardı haftaya ise düğünü vardı ah be Cihan abim aryık cesedini arıyoruz maalesef ki...

Avatar
vehbi tezcan 2024-06-23 00:36:49

perşembe akşamı kına gecesi yapıldı boğulan gencin, 29 haziranda istanbul"da düğünü vardı.....kına gecesinden bir gün sonra cuma öğleden sonra denizde kayboldu....çok acı bir durum köyde yas var..