banner388
banner390

Samsun halkına sorduk: Simit 10 TL oldu, ne düşünüyorsunuz?

Samsun halkına "Simit 10 TL oldu, ne düşünüyorsunuz?" sorusunu yönelttik. İşte aldığımız cevaplar...

Samsun halkına sorduk: Simit 10 TL oldu, ne düşünüyorsunuz?

Samsun halkına "Simit 10 TL oldu, ne düşünüyorsunuz?" sorusunu yönelttik. İşte aldığımız cevaplar...

01 Ağustos 2024 Perşembe 17:31

Samsunhaber.com olarak sokak röportajlarını devam ediyoruz. Muhabirimiz Arzu Arı ve kameramanımız Habibe Çelik vatandaşlara "Simit 10 TL oldu, ne düşünüyorsunuz?" sorusunu sordu. 

İşte vatandaşların verdiği cevaplar...

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun HaberSimitZam
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Anthiseptic 2024-08-01 22:05:46

Sokak köpeklerinden önce 2 ayaklı köpekler toplansın. Daha geçen hafta iki ayaklı bir köpek sebepsiz yere 9 kişiyi bıçakladı ve 4 kişi öldü... Sokak köpekleri yüzünden kaç kişi ölmüş bu zamana kadar. Ve o köpekleri sokağa atan 2 ayaklı köpeklere ne demeli... Ne sizden , ne sizin yetiştirdiğiniz veya yetiştireceğiniz evlattan bu dünyaya zerre fayda olmaz...

Avatar
Gizem Altan 2024-08-01 18:05:45

DÜŞÜNÜN...sokak kopekleri yüzünden çocuklar,yaşlılar ölüyor,sakat kalıyor.Trafik kazaları ölüyor.Salgin hastalıklar yayılıyor.Insanlar sokağa çıkamıyor.. İNSANLAR zarar görürken hatta ölürken tepki vermeyenler sokak köpekleri toplanacak diye ayağa kalktı...yazıklar olsun sizin insanlığınıza..SOKAK KOPEKLERi DERHAL TOPLANSİN..artık bıktık...

Avatar
Antiseptic'e 2024-08-02 04:11:01

Arkadaşım sen hiç mi haber izlemiyorsun? İnsanlar korkularından çocuklarını sokağa çıkarmıyor! Ben sadece zihnine kazınsın diye birini söyleyeyim...Anne ve Babasının tek evladı üniversite öğrencisi kızın peşinden köpek kovalıyor ve kız korkudan kaçarken araç altında kalıyor Sen yıllarca coçuğuna bakıp büyütüp eğitim alsın diye fedakarlık yapan O Anne ve Babanın yerine koy kendini..İnsan Canı her zaman köpeklerden önceliklidir.