banner388
banner390

Samsun sokakları köpek istilası altında

Samsun'un en gelişmiş ilçesi Atakum'un merkezindeki bir sokakta ‘köpek istilası' yaşanıyor. Çok sayıda köpek ‘çete' halinde geziyor, yoldan geçenlere saldırıyor, gece boyunca havlayarak sokak sakinlerini uyutmuyor.

Samsun sokakları köpek istilası altında

Samsun'un en gelişmiş ilçesi Atakum'un merkezindeki bir sokakta ‘köpek istilası' yaşanıyor. Çok sayıda köpek ‘çete' halinde geziyor, yoldan geçenlere saldırıyor, gece boyunca havlayarak sokak sakinlerini uyutmuyor.

08 Temmuz 2024 Pazartesi 14:18
Samsun sokakları köpek istilası altında

Mimarsinan Mahallesi 165. Sokak sakinleri köpeklerden bezmiş durumda. Vatandaşlar tarafından cep telefonları ile çekilen fotoğraf ve videolarda, köpeklerin yoldan geçenlere saldırdığı görülüyor.

Vatandaşların verdiği bilgiye göre, sokak üzerindeki Aydın Apartmanı bahçe katında bakılan 3 köpek, diğer başıboş köpekleri buraya topluyor. Sokağa toplanan köpekler, özellikle akşam saatlerinde insanları yoldan geçirmiyor.

Bisikletliler, motokuryeler ve yayalara havlayarak saldıran köpekler, sokaktan geçenlere korku dolu anlar yaşatıyor. En büyük korkuyu ise çocuklar yaşıyor ve çığlık atarak köpeklerden kaçmaya çalışıyor. Kendi aralarında da kavga eden köpekler, sokağın huzurunu kaçırıyor.

Mahalle sakinleri, yetkililerin 165. Sokak'taki köpek problemine bir çözüm bulmasını istiyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osman Şimşek 2024-07-08 20:52:08

Gereksiz hayvanların uyutulması şart.

Misafir Avatar
Burcu 2024-08-17 09:05:28 @Osman Şimşek

Siz töbe haşa Allah mısınız bir canlının öldürülmesine onay verme hakkını buluyorsunuz kendinizde

Beğenmedim! (0)
Avatar
fatma 2024-07-09 09:05:26

Maalesef o sokak tan geçemiyor ekmek almaya gidemiyoruz. :((

Avatar
Hayatımız zehir oldu 2024-07-08 23:52:54

Kıbrıs caddeside aynı, defalarca belediyeye yazmamıza rağmen yetkililer gelip onlar küpeli kısırlaştırılmış diyor. Atakum Belediyesi bu köpekler bize cinsel saldırıda bulunmuyor küpeli ve kısırlaştırılmış olması sorunumuz değil, bunlar bize çoluk çocuğa saldırıyor, sabahlara kadar havlıyor uyutmuyor, bir bakkala, yürüyüşe, camiye çıkamıyoruz, toplayın abu köpekleri

Misafir Avatar
Anthiseptic 2024-07-09 13:41:32 @Hayatımız zehir oldu

Asıl senin gibi köpeklerin toplatılması lazım...

Beğenmedim! (0)
Avatar
Ataman Albay 2024-08-03 16:14:30

Çocuklara yetişkinlere saldırıp onların yaralanmalarına ve ölmelerine neden olan, her gün yaptıkları katı ve sıvı dışkılarla çevreyi kirleten (Yaptıkları o katı ve sıvı dışkıların bir kısmı buharlaşıyor ve paralelinde, nano ölçülerde o dışkıları siz ve çoçuklarınız ciğerlerinize çekip, vücuttaki kan dolaşımınıza alıyorsunuz, sonra da türlü türlü hastalıklar size bulaşıyor....), akşamları havlayarak insanları uykularından uyandıran, kuduz gibi toplum sağlığını tehdit eden hastalıklara yol açan köpek sürüleri Avrupa ülkelerinde yok!!
Niçin acaba hiç düșündünüz mü MAMA LOBİSİNİN TUTTUĞU PARALI TROLLER? Bunlara, "kardesim, al bir sahipsiz köpeği eine, besle de senin hayvan sevgini görelim" dediğinde, topuklayarak kaçarlar..!! Tatile gittikleri Paris'te, Londra'da, Zürih'te sahipsiz sokak köpeklerini sokaklarda sürü halinde görmeleri imkansizdir ama ne hikmetse, Türkiye'de sokaklardaki sahipsiz köpeklerinin toplatilmasina karṣi çikarlar..

Avatar
Avukat Hilmi 2024-08-16 15:02:33

öncelikle KÖPEKLER TARAFINDAN ISIRILAN tüm vatandaṣlarimiza geçmiş olsun. tavsiyem iyi bir avukat tutun ve anayasada yer alan "idari hizmet kusuru" kanuna dayanarak belediye ve valilik hakkında yüklü bir tazminat davası açın. bu sizin anayasal, kanuni hakkınızdır. alacağiniz tazminatla zengin bile olabilirsiniz.

Avatar
Serkan Kaya 2024-08-17 14:47:59

YASA ÇIKTI KARDEŞİM toplasaniza bu sokak köpeklerini kardeşim..!! Memleket tamamiyle Muz Cumhuriyetine döndü, inanilmaz bir şey!! Yasayi uygulayan yok, uygulamayani denetleyen, cezalandiran yok!! Nerede bu ülkenin Yasama, Yürütme ve Yargi organlari..!! Allah kahretsin böyle belediye yönetimini! Çoçuklarimiz köpekler tarafindan isiriliyor, parçalaniyor, kuduz oluyor, ÖLÜYOR (!!), kimsenin UMURSADIĞI YOK!!