banner388

Samsun’da dalgalar arasında kaybolan genci arama çalışmaları sürüyor: Karadeniz Cihan’ı vermiyor...

Samsun’da dalgalar arasında kaybolan 22 yaşındaki Cihan Yılmaz’ı arama çalışmaları devam ediyor.

Samsun’da dalgalar arasında kaybolan genci arama çalışmaları sürüyor: Karadeniz Cihan’ı vermiyor...

Samsun’da dalgalar arasında kaybolan 22 yaşındaki Cihan Yılmaz’ı arama çalışmaları devam ediyor.

23 Haziran 2024 Pazar 17:30

Samsun’un Terme İlçesi Taşlık Mahallesi’nde yer alan mendirekte denize giren ve dalgalar arasında kaybolan 22 yaşındaki Cihan Yılmaz için arama çalışmaları sabahın erken saatlerinde tekrar başladı.

Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı’na bağlı 2 bot ve dalış timleri aramayı denizden yürütürken, 1 sahil devriye aracı karadan, 1 termal kameralı dron ve 1 helikopter ise havadan arama çalışmalarına destek verdi.

Jandarma, AFAD ve Terme Arama Kurtarma (TAKE) ekipleri ise su altını aramaya devam ediyor. Cihan Yılmaz’ı bulmak adına 90’ın üzerinde personel arama kurtarma çalışmalarında iş birliği içerisinde çalışıyor.

Terme Kaymakamı Metin Maytalman ve Terme Belediye Başkanı Şenol Kul arama kurtarma ekipleriyle bir araya gelerek; arama çalışmalarının ne aşamada olduğu hakkında yetkililerden bilgi aldı.

“DALGALAR ARASINDA KAYBOLDU”

Boğulma tehlikesi yaşayan 2 kişiyi kurtaran Kubilay Beyazıt, “Mendirekte bulunan teknelerimizle ilgilenirken bir anda ‘imdat' seslerini duyduk. Yeğenimle beraber olay yerine koştuk. Boğulma tehlikesi geçiren 2 kişiyi kurtardık, tekrar denize baktığımızda 3. kişinin sert dalgalar arasında kaybolduğunu fark ettik. Dalgadan dolayı denize giremedik ve bizden uzaklaşan Cihan Yılmaz'a müdahalede bulunamadık. Hemen 112'yi arayarak olayı bildirdik ve yardım istedik” ifadelerini kullandı.

Cihan Yılmaz, bir hafta sonra evlenecekti.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 23.06.2024 18:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.