banner388
banner390

Sokak hayvanları için antika müzayedesi yapıldı

Samsun’da elde edilen gelirlerin sokak hayvanları için kullanılacağı antika müzayedesi yapıldı. 

Sokak hayvanları için antika müzayedesi yapıldı

Samsun’da elde edilen gelirlerin sokak hayvanları için kullanılacağı antika müzayedesi yapıldı. 

11 Ağustos 2024 Pazar 17:30

Samsun’un İlkadım ilçesinde, Samsun Büyükşehir Belediyesi yanında faaliyette bulunan Taşhan’da; gelirleri sahipsiz sokak hayvanlarına bağışlanacak olan antika müzayedesinde bir birinden güzel eserler antika severler ile buluşturudu.

Taşhan İşletmecisi Murat Saraç açılış konuşması gerçekleştirdi. Yaptığı konuşmada, "Bizim Büyükşehir Belediyesini temsilen burada bir sanat atölyesini kurma projemiz var. Unutulmaya yüz tutmuş zanatkarlar, evrelsel, yöresel ve bölgesel sanatçılardan atölye kurmak istiyoruz. Türk toplumunu, Samsun'u, Samsun'un çocuklarını sanatla buluşturmak istiyoruz.

Gastronomi ile de buluşturmak istiyoruz. Hem gastronomi, hem sanatın, hem zanatın bir arada olduğu, sosyal, kültürel ve entelektüel bir ortam oluşturmak istiyoruz. Samsun halkına bu hizmeti sunmak istiyoruz" ifadelerini aktardı. 

Saraç, eğitimi verilen kurslarında ücretsiz olarak düzenleneceğini vurguladı. Müzayede sergilenmek için seçilmiş ürünler açık arttırma aracılığıyla sahipleriyle buluşturulurken; elde edilen gelirlerin sokak hayvanları adına kullanılacağı kaydedildi. 

Kaynak: İHA


 

Son Güncelleme: 11.08.2024 17:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.