banner388
banner390

TEKNOFEST kuşağı mezun oldu

Samsun’un İlkadım Belediyesi çatısı altında bulunan kreş ve gündüz bakımevi tarafınca sene sonu gösterisi organize edildi. Gösteride konuşan Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “TEKNOFEST kuşağı bireyler yetiştirmeye gayret ediyoruz” ifadelerini kullandı.

TEKNOFEST kuşağı mezun oldu

Samsun’un İlkadım Belediyesi çatısı altında bulunan kreş ve gündüz bakımevi tarafınca sene sonu gösterisi organize edildi. Gösteride konuşan Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “TEKNOFEST kuşağı bireyler yetiştirmeye gayret ediyoruz” ifadelerini kullandı.

08 Haziran 2024 Cumartesi 13:40
TEKNOFEST kuşağı mezun oldu

İlkadım Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevinde bütün yaş kategorilerinin katılımıyla sene sonu gösterisi gerçekleşti. İlkadım Belediyesi çatısı altında 8 kreş ve 22 sınıfla 400 küçük öğrenciye eğitim vermekte olan kreş müdürlüğü tarafınca organize edilen gösteri yoğun katılım gördü. İlkadım Belediyesi çok amaçlı salonda gerçekleşen organizasyonda gösteri yapan minikler, katılımcılar ve aileler tarafından ayakta alkışlandı. 6 yaş grubunda yer alan 20 öğrenciyse organizasyonun sonunda kreşten mezun olarak ayrıldı. 

Organizasyonda konuşma yapan İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “"Belediye hizmet binamızdaki kreş ve gündüz bakımevinde, öğrencilerimize sadece eğitim verilen bir yer değil. Burada doğaya saygılı, çevreye duyarlı olmaları, bilimsel ve sanatsal alanlarda da kendilerini geliştirebilmeleri için imkanlar sunuluyor." ifadelerini kullandı

Gösterinin de eğitimde önemli olduğunu dile getiren Başkan İhsan Kurnaz, "Minik öğrencilerin gösterilerdeki performanslarının, onların takım ruhu ve işbirliği yapabilmelerine, toplum içinde uyumlu birer birey olmalarına da imkan sağlıyor. Belediye binamızda bulunan kreş ve gündüz bakımevimiz, tek başına eğitim verilen bir birim değil. Burada öğrencilerimiz eğitim almanın yanı sıra sosyalleşiyor ve birlikte hareket etmeyi öğreniyor. Ailelerimizin en değerli varlıkları olan çocuklarımızın böyle güzel ortamlarda eğitim almaları, hayata katılmaları; sanatsal, kültürel, sportif becerilerini geliştirmelerini önemsiyoruz." sözlerini ekledi.

TEKNOFEST KUŞAĞI

İhsan Kurnaz konuşmasının devamında, "Hayalleri olan, üretme güçlerini edindikleri kazanımlarla kuvvetlendiren TEKNOFEST kuşağı yavrularımızın bir kısmı, buradan mezun olup okul hayatına başlayacaklar. Edindikleri kazanımların, okul hayatlarında da çocuklarımıza katkı sağlayacağına inanıyorum. Bu kazanımlar yalnızca ilkokul değil lise, üniversite hatta kariyer planlamalarında da etkili olacak. Bu güzel gösteri için öğrencilerimize ve onları yetiştiren öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı, TEKNOFEST kuşağının önemini vurguladı. 

Kaynak: İHA


 

Son Güncelleme: 24.06.2024 12:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.