Bir Adım Doğal Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinlik için dernek yöneticileri, gönüllüler ve çocuklar aileleri ile birlikte Çiftlik Caddesinde bir araya geldiler.
Daha sonra ramazan davulu ve ezgiler eşliğinde Çiftlik Caddesi boyunca yürüyen grup, Ramazan manileri de seslendirdi. Cadde Boyunca Esnafın ve Samsun halkının Ramazan ayı tebrik edilerek sloganlar atıldı. Cami sonrası çocuklara hediyeler dağıtıldı.
Dernek başkanı Emrah Aksu, ramazan ayının manevi atmosferini yaşatmak için çalışmalara başladıklarını ve bu yıl 3.Geleneksel Ramazan Karşılama ve Cami Çocuk Oyunları etkinliğini yaptıklarını söyledi.
Ramazanı coşkuyla karşılamak için etkinlik düzenlediklerini belirten Aksu, "Ramazanın manevi havasını çocuklarımıza hissettirmek ve bu bilinci onlara aşılamak adına güzel bir etkinlik düzenledik. Her yıl bu coşkuyu arttırarak devam ettirmek, şehrimizde Ramazan Karşılama Etkinliği ve Çocuk Cami Oyunlarını gelenekselleşen bir değer haline getirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.