banner388
banner390

Başkan Yıldırım: Trabzon'dan özür diliyorum

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "İbrahim başkan 10 senelik dostum. Biz onu unuttuk. Düşmanlık asla olamaz. Ertuğrul Doğan başkan çok sevdiğim, kardeşim gibi biri. Trabzon baktığınızda Türkiye’yi yönetiyor. Biz de böyle şeye karşı olmamız imkansız. O küçük bir hataydı. İnşallah bu sene Trabzonspor ile güzel maçlar olur" dedi.

Başkan Yıldırım: Trabzon'dan özür diliyorum

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "İbrahim başkan 10 senelik dostum. Biz onu unuttuk. Düşmanlık asla olamaz. Ertuğrul Doğan başkan çok sevdiğim, kardeşim gibi biri. Trabzon baktığınızda Türkiye’yi yönetiyor. Biz de böyle şeye karşı olmamız imkansız. O küçük bir hataydı. İnşallah bu sene Trabzonspor ile güzel maçlar olur" dedi.

01 Ağustos 2024 Perşembe 13:50
Başkan Yıldırım: Trabzon'dan özür diliyorum

Samsunspor Haber - Türkiye Futbol Federasyonu seçimlerinde Trabzon ile ilgili söylediği sözlere açıklık getiren Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Orada ben de pot kırdım. 1 adaya oy vermek zorundaydınız, belki söylememem gereken bir şey ağzımdan yanlış çıktı. Bizim asla Trabzonspor ile kötü anlamda bir şeyimiz olamaz. Komşu iki şehiriz. Yıllardır rekabet var. Karadeniz’de derbidir. Rekabet olduğu yerde iki adaydan birini desteleyeceğiz. Bunu yanlış ifade ettik" dedi. 

İBRAHİM BAŞKAN 10 YILLIK DOSTUMDUR

Başkan Yıldırım sözlerini şu şekilde tamamladı: Eğer yanlış anlaşıldıysam tekrar özür diliyorum. İbrahim başkan 10 senelik dostum. Biz onu unuttuk. Düşmanlık asla olamaz. Ertuğrul Doğan başkan çok sevdiğim, kardeşim gibi biri. Trabzon baktığınızda Türkiye’yi yönetiyor. Biz de böyle şeye karşı olmamız imkansız. O küçük bir hataydı. İnşallah bu sene Trabzonspor ile güzel maçlar olur. Güzel bir kadro kurdu. Rekabet devam edecek. Hem Trabzonspor’a hayırlı bir sezon diliyorum. Trabzon ile asla düşmanlığımız olamaz"


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Spor Kardeşliktir 2024-08-01 17:14:54

Evet bir Trabzonlu olarak Samsun ve Trabzon'un husümet ve düşmanlık içerisinde olduğunu asla kabul etmiyor ve şiddetle kınıyorduk.
Bugün Samsunspor Başkanı sayın Yıldırım'ın açıklamaları sporun kardeşliğinin en büyük delili ve olmazsa olmaz oldu bu açıklamalardan dolayı Yüksel beyi yürekten tebrik ediyoruz teşekkür ediyoruz bizim Trabzon ve Trabzonsporlu olarak hiç kimseyle bir husümetemiz olamaz Biz ülke olarak da Samsun ve Trabzon olarak da aynı geminin ve aynı tavanın balığıyız mantığı ile hareket ediyoruz Doğrusu da bu tekrar açıklamalarından dolayı Yüksel Bey'i tebrik ediyor ve kutluyoruz teşekkür ediyoruz

Misafir Avatar
Samsunlu Mutlu 2024-08-03 12:39:59 @Spor Kardeşliktir

Kardesim seni bilmem ama bu benim yasadigim bir gercek olarak sana biro lay anlatayim. 2012 yilinda tonyali Muftu ki o zaman Giresun yaglidere muftulugu yaparken beni Trabzonspor, Gsaray macina davet etdi. Bizde erken yola cikdik ve akcaabat a 1961 trabzon caykur rize macinin ikinci devresine yetisdik. Trabzon taraftari tribunde maci seyir ederken raksidaki caykur rize taraftari ve trabzonspor taraftari elbirligi ile Samsun kumeye diye tezarruhta bulunmaya basladilar. Benim hemen arkamda outran trabzonluya donerek, hemserim ayip oluyor, samsunspor ile oynasaniz, anlarim ama rize ile oynuyorsunuz, samsun ne alaka, bakin ben bir samsunsporlu olarak trabzonu destekliyorum, bu ne dusmanlik. Simdi gelde bunu Kabul etme. Yanliz bu taraftarlarin bazilari icin gecerli, diyeri ise gaza geliyor, ama boyle halleri kulub baskaninin dile getirmesi Kabul olamaz ve cok yanlisdir, hatda ben aklini peynir ekmek ile yiyen bu sekilde konusmaz derim. Tabi gecmisde yapilanlar, kumeye dusurmeler, gecmisde

Beğenmedim! (0)
Avatar
Laz Ziya 2024-08-01 19:45:34

Biz Trabzonluyuz, şampiyonu biz belirleriz..

Misafir Avatar
haydee 2024-08-02 09:51:03 @Laz Ziya

çok abuk subuk bir söz söyledin, öyle olsa şampiyon siz olursunuz zaten, gereksiz lakırdı.

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
hakoji 2024-08-02 09:06:26 @Laz Ziya

maç satarak mı ?

Beğenmedim! (1)
Avatar
serkan 2024-08-01 15:24:30

ÇEVİR KAZI YANMASIN BAŞKAN

Avatar
Futbolda-zor-yanılırım 2024-08-01 16:44:41

Sen kendini iyice rezil etmeye devam et, zaten bu kulübe geldiğinde daha ikinci açıklamanda hep dedim futboldan falan anladığın yok ukala zenginler gibi tavırlar segile patronsun ya güya ama şunu unutma kulübün gerçek sahibi SAMSUN'LU taraftardır, sen bence Samsunspor'un en büyük düşmanısın, gittiğinde kalemini silgini bırakmazsın(!)kendini taraftar sananlar da devam etsin uyumaya.

Avatar
Karabela55 2024-08-01 17:10:26

Başkan Allah rızası için artık konuşma ya koskoca Samsunspor başkanı bu kadar çok konuşmaz açık açık rakibi destekle şimdi özür dilerim olmaz oy gizlidir niye açık edersiniz.. Yaptıklarından Allah razı olsun ama lütfen biraz sessiz

Avatar
Taraftar55 2024-08-01 22:17:50

Yazıklar Olsun Başkan
Senin Dediklerini Hiç Katılmıyorum.
Kimse Kusura Bakmasın.

Avatar
alemdar 2024-08-02 10:48:41

Bu başkan nasıl bu kadar başarılı iş adamı olmuş anlamak mümkün değil, hiçbir öngörüsü doğru çıkmadı genelde. 10 karar alıyorsa 8'i yanlış, pot kırmada üzerine yok say say bitmez.

Avatar
Adil 2024-08-02 08:29:36

Potlar kralı