banner388
banner390

Hatayspor Maçı Hakemi Açıklandı 

Trendyol Süper Lig’de 4. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Peki, Hatayspor - Samsunspor Maçının Hakemi Kim? İşte detaylar...

Hatayspor Maçı Hakemi Açıklandı 

Trendyol Süper Lig’de 4. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Peki, Hatayspor - Samsunspor Maçının Hakemi Kim? İşte detaylar...

28 Ağustos 2024 Çarşamba 19:38
Hatayspor Maçı Hakemi Açıklandı 

Samsunspor Haber- Trendyol Süper Lig'de 4. hafta heyecanı 30 Ağustos Cuma, 31 Ağustos Cumartesi ve 1 Eylül Pazar günleri oynanacak maçlarla yaşanacak.

HATAYSPOR-SAMSUNSPOR MAÇININ HAKEMİ KİM?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan açıklamaya göre, haftanın hakemleri de belli oldu. 1 Eylül Pazar günü oynanacak olan Hatayspor-Samsunspor maçında Cihan Aydın düdük çalacak. Aydın'ın yardımcılığını ise Mehmet Salih Mazlum ve Emrah Ünal yapacak.   

HAFTANIN DİĞER HAKEMLERİ

Haftanın açılış maçı olan Fenerbahçe - Alanyaspor karşılaşmasını Mehmet Türkmen yönetecek. Diğer dikkat çeken maçlardan Adana Demirspor - Galatasaray mücadelesinin hakemi ise Kadir Sağlam olarak açıklandı.

SÜPER LİG'DE 4. HAFTA PROGRAMI VE HAKEMLER
 

30 Ağustos Cuma
21.00 Fenerbahçe - Alanyaspor: Mehmet Türkmen


31 Ağustos Cumartesi
19.15 Çaykur Rizespor - Kasımpaşa: Ali Şansalan
19.15 Konyaspor - Kayserispor: Emre Kargın
21.45 Göztepe - Bodrum FK: Abdullah Buğra Taşkınsoy
21.45 Adana Demirspor - Galatasaray: Kadir Sağlam

1 Eylül Pazar
19.15 Başakşehir - Antalyaspor: Oğuzhan Çakır
19.15 Eyüpspor - Trabzonspor: Atilla Karaoğlan
21.45 Beşiktaş - Sivasspor: Direnç Tonusluoğlu
21.45 Hatayspor - Samsunspor: Cihan Aydın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samsunlu Bilo 2024-08-28 21:15:31

Yav ben mi bu kadar hassasım yoksa bizim gibi Başaksehir yüzünden Maçı ertelenmiş bir Samsunspor Takımının maçını bu Hafta en sona ve en son saate koymanın mantığını kafam bir türlü almıyor.Takımı Avrupa Kupası maçları yüzünden zaten ligden soğuttular şimdi de bu.Önceden belirlenmiş bir fikstür olsa dahi bu maçımızı öne çektiremez miydik?

Avatar
bilocan samsun 2024-09-05 15:10:51

la bilo sen neden bu kadar hassassın