banner388
banner390

Kaptan Zeki Yavru: KALİTE BELİRLEYECİ OLUYOR 

Samsunspor kaptanı Zeki Yavru, Beşiktaş maçında oynadıkları güzel futbolun sezonun geri kalanı için kendilerine ve camiaya umut olduğunu söyledi.

Kaptan Zeki Yavru: KALİTE BELİRLEYECİ OLUYOR 

Samsunspor kaptanı Zeki Yavru, Beşiktaş maçında oynadıkları güzel futbolun sezonun geri kalanı için kendilerine ve camiaya umut olduğunu söyledi.

12 Ağustos 2024 Pazartesi 10:23

Samsunspor Haber - Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, sezonun ilk maçında Beşiktaş’ı ağırladı. Samsunspor’un kaptanı Zeki Yavru, güzel futbola rağmen kazanamadıkları için üzgün olduklarını belirtirken, oynanan güzel futbolun ise sezonun tamamı açısından umut verici olduğuna dikkat çekti. Sezonun Samsunspor için hayırlı geçmesini dileyen Zeki Yavru, “Kazasız belasız güzel bir sezon olsun inşallah. Futbolun konuşulduğu, farklı şeylerin konuşulmadığı güzel bir sezon olsun. Başlangıçlar zordur. Büyük takımla başlamak daha da zor tabii ki de ama bizim adımıza çok güzel bir karşılaşma oldu. Golü yiyene kadar pozisyonlar da bulduk ama skor üretemedik. Belki de iki defa, son dakikada bir pozisyon daha var. Üç defa kalemize geldiler. Onun dışında net pozisyonları yok ama tabii ki de büyük takımlarla oynayınca kalite belirleyici oluyor. Yakaladıkları pozisyonları gole çevirdiler. Yani baktığımız zaman biri kontra ataktan biri de duran toptan çok kötü iki tane gol yedik. Bizim adımıza umut verici bir karşılaşma oldu. İnşallah haftaya Gaziantep'te galip gelip bir an önce sezona üç puanla başlamak istiyoruz. İnşallah bizim için hep birlikte güzel bir sezon olur. Umut verici güzel oldu inşallah sonu güzel olur” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal T. 2024-08-12 11:02:42

Tebrikler takım oyun güzeldi ofansif bölümde biraz daha çabuk karar verebilir ve isabet odaklı olursak bu sene çok güzel geçecek. Hocayı da oyuncuları da tebrik ediyorum.

Avatar
kalite 2024-08-12 12:23:16

bu kalite sevgisi de yeni mi çıktı yavru

Avatar
ÇETİN 2024-08-12 13:47:44

Hele şükür... Hoş futbol oynayan..bir SAMSUNSPOR var...

Avatar
Selahattin 2024-08-12 13:17:48

Zeki Yavru tebrikler sahadaki oyun ve maç sonu anali

Avatar
Mdrk55 2024-08-13 06:23:52

MAŞALLAH barekellahu çok yüksek kalitede bir lig oyuncu grubu var diğer haftalar daha çekişmeli o yüzden oyun bu maçtan yüksek tempoda değerde olmalı puanlar için kutluyoruz devam

Avatar
Cotanak 2024-08-13 12:07:17

Zeki yavru kalitedir ilerleyen zamanlarda samsunspor taraftari daha iyi anlayacak sunuda soylemeden gecemem üst siralarda bitirir bu oyunla net göz var akil nizam var okadar söyleyeyim basarilar... giresunsporda guzel işler çıkardı zeki yavru gelecegi parlak futbolcu ben mücadeleci olarak ibrahim üzülmez ve zeki yavru derim benim düşüncem