banner388
banner390

Kırmızı beyazlılar, bu akşam sahasında Fenerbahçe ile karşılaşıyor … BUGÜN GÜNLERDEN SAMSUNSPOR 

19 Mayıs Stadı'nda oynanacak zorlu puan mücadelesi saat 19.00 da başlayacak. Kritik maç, beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Kırmızı beyazlılar, bu akşam sahasında Fenerbahçe ile karşılaşıyor … BUGÜN GÜNLERDEN SAMSUNSPOR 

19 Mayıs Stadı'nda oynanacak zorlu puan mücadelesi saat 19.00 da başlayacak. Kritik maç, beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

20 Ekim 2024 Pazar 10:25
Kırmızı beyazlılar, bu akşam sahasında Fenerbahçe ile karşılaşıyor …  BUGÜN GÜNLERDEN SAMSUNSPOR 

Samsunspor Haber - Trendyol Süper Lig'de haftanın en önemli karşılaşması bu akşam Samsun'da Samsunspor - Fenerbahçe arasında oynanacak. Sezona süper başlangıç yapan kırmızı beyazlılar, hem oynadığı futbol hem de aldığı sonuçlarla adından sıkça söz ettirdi. Bu akşam sahasında oynayacağı Fenerbahçe maçını kazanarak zirve takibini sürdürmek isteyen Samsunspor'da nefesler tutuldu. 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak zorlu puan mücadelesi saat 19.00 da başlayacak. Kritik maç, beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

SAMSUN İKİNCİ SIRADA 

Hakem Muhammet Ali Metoğlu'nun düdük çalacağı kritik müsabaka öncesinde kırmızı beyazlı ekipte önemli bir eksik bulunmuyor. Samsunspor, Thomas Reis yönetiminde ligde 6 galibiyet ve 2 mağlubiyet alarak 18 puanla 2. sırada bulunuyor. Özellikle Olivier Ntcham, Zeki Yavru ve Marc Bola gibi oyuncuların performansı dikkat çekiyor. Karadeniz ekibi bu sezon güçlü bir performans sergileyerek zirveye oynayan takımlar arasında yer aldı.

GERİ SAYIM BAŞLADI 

Fenerbahçe ise Portekizli teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde Avrupa ve Süper Lig'de başarı hedefliyor. Sarı-lacivertliler ligde oynadıkları 7 maçta 16 puan toplayarak 4. sırada yer alıyor. Edin Dzeko ve Dusan Tadic’in performanslarıyla dikkat çeken Fenerbahçe, deplasmandan 3 puanla dönmeyi amaçlıyor.

Anahtar Kelimeler:
Samsunspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandas55 2024-10-21 09:25:27

Samsun bilimde kültürde sanatta ekonomide dibe vurmuş bir şehir işsizlik şiddet sosyal yozlasmislik almış başını gitmiş futbolda başarı olsa neolur keşke gelişmişlik ust sıralara oynasana futbolda dibe vursa.