banner388

Reis iddialı başladı

Samsunspor’un yeni Teknik Direktörü Thomas Reis, kırmızı-beyazlı ekibe katıldığı için mutlu olduğunu söyledi.

Reis iddialı başladı

Samsunspor’un yeni Teknik Direktörü Thomas Reis, kırmızı-beyazlı ekibe katıldığı için mutlu olduğunu söyledi.

01 Temmuz 2024 Pazartesi 23:28
Reis iddialı başladı

Samsunspor HABER-Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Mustafa Kemal Erkanat Akademi Tesisleri'nde bir araya geldi. Teknik Direktör Thomas Reis yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma, pas, koordinasyon ve 5v2 çalışmaları ile son buldu.

Reis, ayağının tozuyla çıktığı ilk antrenmanın ardından kulüp medyasına açıklamalarda bulunarak, Samsunspor’un bu sezonki hedefleri hakkında bilgi verdi. Yeni sezon açtıklarını belirten Thomas Reis, "Yeni sezona başladığımız için çok mutluyum. Geçen sezon elde ettiğimiz başarıyı umarım bu sezon da tekrar ederiz. Sadece ben değil, bunu hep birlikte başarmamız lazım. Taraftarımızı görmek için de sabırsızlanıyorum. Umarım en yakın zamanda stadyumda sizinle görüşmek üzere" diye konuştu.

Son Güncelleme: 01.07.2024 23:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MUSTAFA 2024-07-02 11:26:39

Hoca korkusuz liderlik vasfı yüksek geldi eldeki gençleri kullanır karşılık alırsa çok farklı SAMSUNSPOR izleriz eski günlerdeki gibi başarılar

Avatar
samn 2024-07-03 15:56:14

başarılar