banner388
banner390

Samsunspor'da Benito Raman veda etti

Kırmızı beyazlı ekibin tecrübeli kanat forveti Benito Raman, Belçika 1. Lig ekiplerinden KV Mechelen'e imza attı. 

Samsunspor'da Benito Raman veda etti

Kırmızı beyazlı ekibin tecrübeli kanat forveti Benito Raman, Belçika 1. Lig ekiplerinden KV Mechelen'e imza attı. 

23 Ağustos 2024 Cuma 21:33
Samsunspor'da Benito Raman veda etti

Samsunspor Haber - Samsunspor'da yaprak dökümü devam ediyor. Kırmızı beyazlı ekipte geleceği büyük merak konusu olan Benito Raman, Belçika'dan KV Mechelen'e imza attı. Kırmızı beyazlı ekibin Başkanvekili Veysel Bilen'in Raman takımda kaldı açıklamasının üzerinden kısa bir süre geçmişti ki kanat forvet Raman'ın transfer haberi patladı. Kulüpten yapılan resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi; Samsunspor'dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Kulübümüz profesyonel futbolcusu Benito Raman, Belçika 1. Lig ekiplerinden KV Mechelen'e bonservis ücreti karşılığında transfer olmuştur. Benito Raman'a katkılarından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samsunlu Bilo 2024-08-24 15:01:19

Devre arası aldığımız Futbolculardan bir Muja kaldı.Antep maçı bizi kandırmasın,ortasahadan bir iki Futbolcu sakatlansın veya cezalı duruma düşsün paldır küldür oluruz.Tait de giderse bu Takım düşer.Lig çok uzun bir Maraton, dost acı söyler.Fuat Çapa Futbolcuları yönetemiyor,bu kadar arızanın çıkmasını ben normal bulmuyorum.Biz çok fazla kan kaybettik artık yeter.Başkan Fuat Çapaya hesap sormalı.Öyle Futbolcu kalmak istemiyor diyemez.