banner388
banner390

Samsunspor'da Hatayspor mesaisi

Kırmızı beyazlı ekipte Atakaş Hatayspor maçı hazırlıkları teknik direktör Thomas Reis yönetiminde başladı. 

Samsunspor'da Hatayspor mesaisi

Kırmızı beyazlı ekipte Atakaş Hatayspor maçı hazırlıkları teknik direktör Thomas Reis yönetiminde başladı. 

21 Ağustos 2024 Çarşamba 13:21
Samsunspor'da Hatayspor mesaisi

Samsunspor Haber - Trendyol Süper Lig mücadele eden Samsunspor'da 1 Eylül Pazar günü oynanacak Atakaş Hatayspor karşılaşması hazırlıkları başladı. Nuri Asan Tesislerinde teknik direktör Thomas Reis yönetiminde yapılan ve yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda oyuncuların sıcak havaya rağmen istekli ve hırslı görüntüleri teknik ekip tarafından büyük memnuniyetle karşılandı. Teknik Direktör Thomas Reis yönetiminde yapılan günün ilk antrenmanı ısınma, koordinasyon, dar alanda oyun, pas ve sonuçlandırma çalışmaları ile tamamlandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ASLAN ASLAN 2024-08-22 16:17:28

KONDİSYON 60 DAKİKADAN SONRA DÜŞÜYOR. YÜKLEME YAPIN.

Avatar
alemdar 2024-08-24 10:31:56

Hatay maçında kontrataklara dikkat etmeliyiz. İyi oyun ve puan serisi devam etmeli. Takım düşmemeyi ilk 10 maçta garantilemeli yoksa ikinci devre çetin geçecek.

Avatar
Samsunlu Bilo 2024-08-24 15:09:19

alemdar Arkadaşıma katılıyorum,Transfer yapamayan Takımlar ikinci yarı her zaman düşüş yaşıyorlar.Ne kadar puan toplayabilir isek toplamamız lazım ilk yarıda,yoksa kabus yaşarız.Takım çok oyuncu kaybetti ben hayal kurmuyorum,bu sezon çok daha zor geçecek.