banner388

Samsunspor'un genç stoperinin takımdan ayrılacağı gündemdeydi... YUNUS EMRE  KARARINI  VERDİ

Geçtiğimiz sezon fazla forma şansını bulamayan kırmızı beyazlı ekibin genç stoperinin takımdan ayrılacağı konuşuluyordu. Yönetimle görüşen Yunus Emre'nin Samsunspor'da kalacağı ifade edildi. 

Samsunspor'un genç stoperinin takımdan ayrılacağı gündemdeydi... YUNUS EMRE  KARARINI  VERDİ

Geçtiğimiz sezon fazla forma şansını bulamayan kırmızı beyazlı ekibin genç stoperinin takımdan ayrılacağı konuşuluyordu. Yönetimle görüşen Yunus Emre'nin Samsunspor'da kalacağı ifade edildi. 

25 Haziran 2024 Salı 15:37
Samsunspor'un genç stoperinin takımdan ayrılacağı gündemdeydi...  YUNUS EMRE  KARARINI  VERDİ

Samsunspor Haber - Samsunspor'da Yunus Emre Çift'in takımdaki geleceği netleşti. Geçtiğimiz sezon bekleneni veremeyen ve formasından uzak kalan genç stoperin, sosyal medya hesabını gizlemesi, Samsunspor le ilgili paylaşımlarını kaldırması kafalarda soru işareti yaratmıştı. Hekes Yunus Emre ile yolların ayrılmasını konuşurken; genç stoperin takımdaki geleceği de netleşti. 

GENÇ OYUNCUDAN HERKES UMUTLU 

Kırmızı beyazlı yöneticilerle tatil öncesi bir araya gelen Yunus Emre Çift'in takımda kalmayı istediği öğrenildi. Yönetiminde genç oyuncusuna güvendiğini ve yeni sezonda kendisinden iyi bir performans beklediğini ifade etmesiyle taraflar masadan mutlu bir şekilde ayrılmış oldu. Kırmızı beyazlı ekibin altyapısından yetişen yetenekli stoper, tatil dönüşü takımla beraber çalışmalara başlayacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ogün 55 2024-06-25 17:23:58

Yönetimi alkisliyoruz.Emektar ihtiyarları toplayıp günü kurtarmayi birakin.Bi başarı gelcekse ilerde bu Yunus Emre gibi genç oyuncularimizla gelir.Yinus Emreden çok umutluyduk Milli takima kadar diyoduk.Cocuk birden bitti düşüşe geçti.?Doldurursaniz takima yaşlı abileri onlar gençlere yer acarmi?Aksine kötü oynasin gezsin tossun ister.Ki kendileri bir iki sene da para kazansın.Yoneticilere çok is düşüyor gençleri yaşlı tilkilere yem etmemeliler.

Avatar
ASLAN ASLAN 2024-06-26 10:08:03

Samsunda yedek kalacağına yurtdışına gitmeli kaliteli bir oyuncu sadece biraz heyecanını kontrol edemiyor.

Avatar
Adil saka 2024-06-25 18:48:04

Samsunsporda gelecek vadecek oyuncu sayısı kısıtlı olanlarda hemen küsüp gelişme yönünde formayı kapma yönünde istek çaba hırs yok bu son nesil malesef böyle nerede Celiller Serkan Cenkler dada niceleri çok ama çok yazık

Avatar
Yilmaz 2024-06-25 20:55:03

U takım oyuncularini takıma kazandiralim

Avatar
İsa 2024-06-25 21:02:19

Mecburiyetten takımda tutacaklar yoksa kim oynacak buna bile muhtaçlar,,kiralık gönderdikleri celil,e bile muhtaçlar bu sene

Avatar
TARIK 2024-06-26 09:23:12

bu yunus emre çok yavaş kesinlikle saksunda oynayacak kapasitede değil bunun gibilerle bizi gidsol da kurtaramaz..BİR DE LÜTFETMİŞ TAKIMDA KALMIŞ, ÖNCE BİR RİZE MAÇINDA YEDİĞİMİZ GOLDE GERİ KOŞUŞUNU BİR İZLESİN!

Avatar
avn55 2024-06-26 13:24:52

Altyapıdan yetişenlere bakın hiçbiri kendini geliştirmek için mücadele vermiyor formayı beklemeyeceksin sen alacaksın sen..Ben en çok m.ali baskıcıdan umutluydum inş bu sene sıçrama yapar., y.emre önce topu oyuna sokmasını öğrenmeli.

Avatar
Erkan us 2024-06-26 17:51:12

U19 da çok yetenekli umut vaad eden A.efe var silip supurmezse yüzüme tükürün