banner388

Samsunspor'un yeni sezon hücumcuları belli oldu... İŞTE  FORVET  HATTI 

Samsunspor'un yeni sezonda forvet hattı Marius Mouandilmadji, Ahmet Sağat ve Landry Dimata üçlüsünden oluşacak. Teknik direktör Thomas Reis, geçen sezonu Çorumspor'da kiralık olarak tamamlayan Ahmet Sağat'ın takımda kalmasını istedi. 

Samsunspor'un yeni sezon hücumcuları belli oldu... İŞTE  FORVET  HATTI 

Samsunspor'un yeni sezonda forvet hattı Marius Mouandilmadji, Ahmet Sağat ve Landry Dimata üçlüsünden oluşacak. Teknik direktör Thomas Reis, geçen sezonu Çorumspor'da kiralık olarak tamamlayan Ahmet Sağat'ın takımda kalmasını istedi. 

25 Haziran 2024 Salı 10:33
Samsunspor'un yeni sezon hücumcuları belli oldu...  İŞTE  FORVET  HATTI 

Samsunspor Haber - Samsunspor'da yeni sezon planlaması adım adım netleşiyor. FIFA tarafından iki dönem transfer yasağının onanmasının ardından kırmızı beyazlı ekipte yeni bir kadro yapılanmasının ilk adımı atıldı. Herkesin merak ettiği forvet hattının hangi isimlerden oluşacağı sorusu bugün itibariyle cevabını buldu. Teknik direktör Thomas Reis, geçen sezon Çorumspor FK da sezonu tamamlayan Ahmet Sağat'ın takımda kalmasını isterken; takımın birinci forvet seçeneği Marius Mouandilmadji olacak. 

REİS'İN İŞİ ZOR 

Deneyimli Afrikalı oyuncu, Samsunspor'un önemli gücü olarak öne çıkacak. Yedek kulübede ise Ahmet Sağat ve Landry Nany Dimata'nın yer alması bekleniyor. İki oyuncu, ihtiyaç halinde Marius Mouandilmadji'nin yerine görev yapacak. Samsunspor, transfer yasağına rağmen genç ve tecrübeli futbolcularla güçlü bir forvet hattı kurmayı hedefliyor. Teknik direktör Reis'in diğer bölgeler üzerinde de çalışmalarını büyük bir titizlik içerisinde sürdürdüğü ifade edildi. Samsunspor, 1 Temmuz itibariyle yeni sezon hazırlıklarına başlayacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal T. 2024-06-25 12:17:43

Bence iyi hazırlanırsa bu kadro iş yapar karamsar olmaya gerek yok. Gaiten Laura, Barış Alıcı, Celil Yüksel, Ahmet Sağat .... birkaç oyuncu daha var kiralıktan ve bu adamların hiçbiir boş değil hatta geçen sene kadro yer alanların da çoğundan kaliteli eğer iyi hazırlık dönemi geçirirse takım ben açıkçası bu sezondan daha iyi bir başşangıç yapacağımızı düşünüyorum. Kadro iyi arkadaşlar bırakın milletin gazlamasını. Zeki işini çözmesi lazım yönteimin bir de iyi kötü Alim de kadroda yer almalı. Geçen sezon yaşadığımız sıkıntının ana nedeni kadronun kötü olması değil yaz kampında iyi yükleme yapılamamasıydı bunu kimse göz ardı etmesin. Kadromuz iyi buna odaklansın herkes. Hep destek tam destek yanımızda olmayan arkamızda da durmasın.

Avatar
Ceyhun 2024-06-25 12:23:39

Vay anam Vay Takım Kimlere kaldı Elveda süper liğ......

Avatar
Davulcu 2024-06-25 22:27:14

Bu kadrodan yıldız oyuncular çıkar
Oyuncuların çoğu star adayı bu sene o sene

Avatar
Samsun55 2024-06-26 00:56:55

Kadro iyi defansta satka ve drongelen taş gibi adamlar kalede öten o güveni bize verdi sol bek bola da idare edebilecek oyuncu sağ bekte Zeki Ali Ülgen ve shindler var shindler bu takımın oyunucusu değil ancak alternatif olması iyi Ali genç dinamik kendini de geliştirmiş bir oyuncu orta Sahada ntcham bennaser holse tait kalırsa Taylan gibi adamlar var bir de Celil in dönmesi çok çok iyi oldu bize orta sahada koşacak adam lazım hücum hatırada laura ve sagat eklendi karamsar olmaya gerek yok bu seneyi de kurtarabiliriz kendi sahamızda her maçı final gibi kazanalım düşmeyiz millet kendi leş takımlarına baksın önce

Avatar
ASLAN ASLAN 2024-06-26 10:08:56

Ercan KARA emekli mi oldu. :)

Avatar
Osman 2024-06-27 23:47:39

Barış alıcı iyi oyuncu kalması lazım.