banner388
banner390

Teknik direktör Thomas Reis: KALİTE FARKI GALİP GELDİ  

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Beşiktaş’ın girdiği az sayıda pozisyonu değerlendiğini ifade ederek, maçı kalite farkının kazandığını söyledi.

Teknik direktör Thomas Reis: KALİTE FARKI GALİP GELDİ  

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Beşiktaş’ın girdiği az sayıda pozisyonu değerlendiğini ifade ederek, maçı kalite farkının kazandığını söyledi.

12 Ağustos 2024 Pazartesi 11:08

Samsunspor Haber - Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Samsunspor, sahasında Beşiktaş’a 2-0 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Teknik Direktör Thomas Reis, mücadeleyi değerlendirdi. Reis, puan alamadıkları için üzgün olduklarını belirterek, “İlk 30 dakika çok iyi oynadık. Baskıları iyi yaptık. Kontrol bizdeydi. İlk golde hata yaptığımız detaylar vardı. Uzun top geldiğinde rakip topu alıp, öne oynadı. O hatadan dolayı merkezden golü yedik. İkinci golü de kornerden yedik" dedi. 

DAHA İYİ OLACAĞIZ

Oyunun genelinde futbolcularının iyi bir performans ortaya koyduklarını söyleyen Reis, "Pes etmedik. Zor bir rakibe karşı oynadık. Bu maçlardan öğreneceklerimiz olacak. Önümüzdeki maçlarda daha iyi performans göstermek için çabalayacağız. Maçta kalite farkı vardı. Rakip sadece 3 gol pozisyonuna girdi ve 2 gol attı. Bizim kenarlardan daha düzgün ortalar yapmamız lazım. Birçok fırsat yakaladık ama değerlendiremedik. Yapmak istediklerimizi, yapamadık ve bugün ne yazık ki kalite farkı kazandı” diye konuştu.

Son Güncelleme: 12.08.2024 11:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hacı 2024-08-12 16:57:50

Samsunspor kalecis iyi bir kaleci değil gol kurtarıyor belki ama kurtardığı kadardan fazlası kalede gol oluyor kaleci büyük sorun

Avatar
Davulcu 2024-08-12 15:39:41

Yani bizdede iyi kanat oyuncuları ve golcü futbolcu olsa bzde gol atardık demek istiyor

Avatar
kml 2024-08-12 11:55:09

sonuç normal .

Avatar
samsunspor 2024-08-12 12:22:34

kalitesiz mi demek istiyorsun Reis