Samsunspor Haber - Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında oynanacak Adana Demirspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Göztepe deplasmanında alınan kritik puanların ardından takımdaki motivasyonun yüksek olduğunu belirten Reis, "Camia olarak bir hedefimiz ve hayalimiz var. Bu hedef doğrultusunda Adana Demirspor engelini de kayıpsız aşmak istiyoruz" dedi.

Göztepe maçında iyi bir mücadele ortaya koyan genç stoper Yunus Emre formayı kaptı, Thomas Reis ona güveniyor Göztepe maçında iyi bir mücadele ortaya koyan genç stoper Yunus Emre formayı kaptı, Thomas Reis ona güveniyor

MORALLER YERİNDE

Alman teknik adam, Adana Demirspor’un ligdeki konumunun kendileri için önemli olmadığını ve her maça aynı ciddiyetle hazırlandıklarını vurguladı."Adana Demirspor’un ligdeki sıralamasına aldırış etmiyoruz. Ligde hiçbir rakip hafife alınmamalıdır. Bu yüzden maçımıza büyük bir ciddiyetle çıkacağız ve hedefimiz olan galibiyete odaklanacağız."